Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 15 января 2013, 20:12
1122
0

Андрей КУПЦОВ: «Задач о выходе в Премьер-лигу не звучало»

Наставник «Александрии» - о подготовке команды и задачах на сезон

| Обновлено 15 января 2013, 20:12
1122
0
Андрей КУПЦОВ: «Задач о выходе в Премьер-лигу не звучало»
Андрей Купцов

Головний тренер «Олександрії» - про останні зміни в команді, й не тільки

- Андрію Сергійовичу, 9 січня «Олександрія» розпочала зимову підготовку. Які зміни відбулися за останній місяць у команді?
- Суттєвих змін не відбулося, крім того, що залишили команду Андрій Сахневич та Ілля Михальов. Решта всі - в наших лавах, поступово втягуються в тренувальний цикл.

- Які ж плани на зимовий антракт?
- Маємо чіткий план підготовки лише до лютого. До 22 січня готуватимемося в Олександрії, а з 26 січня до 23 лютого проведемо навчально-тренувальний збір у Туреччині. Що ж стосується спаринг-партнерів, то 15 січня зіграємо з кіровоградською «Зіркою», а за п’ять днів зустрінемося з кременчуцьким «Кременем». Про ймовірних опонентів на закордонному зборі ніякої конкретики, але організатори вже займаються пошуками суперників.

- Останнім часом багато говорили про зміну власника ФК, ніби президентом із 1 січня став почесний президент «Украгрокому» Сергій Кузьменко. Чи зустрічалися з кимось із керівників перед стартом зимової підготовки?
- Спілкувався з Миколою Лавренком, який повідомив, що управління клубом передає пану Кузьменку, який тепер уже - президент «Олександрії». Зустрічався й із Сергієм Кузьменком - для обговорення планів подальшої роботи. Буквально вчора (розмова відбулася в неділю. - О. Т.) новий очільник зустрічався з командою, де порушувалося питання умов тренувань, клубних справ… Зміни є, але поки що не варто щось говорити наперед. Нині в клубі - робоча атмосфера. Вирішуються питання щодо окремих гравців, у яких закінчуються контракти…

- Тобто, зі зміною президента ФК вже можна говорити про певні позитивні зрушення?
- Так. Сергій Анатолійович - амбітна людина, яка хоче, щоби команда перемагала. Отож нам залишається зібратися та не підвести його.

- Не було розмов про те, щоби вже цього сезону поборотися за вихід до прем’єр-ліги?
- Конкретного завдання щодо виходу до прем’єр-ліги не звучало. Але до команди було єдине прохання, щоб хлопці на кожну гру виходили так, як у першій частині сезону, при цьому максимально набираючи очки. Й, звичайно ж, одне з побажань - радувати вболівальників не лише перемогами, а й демонструвати красивий змістовний футбол, аби залучати їх ще більше на стадіон. Переломним для нас був період після вильоту з вищого дивізіону. Але ми старатимемося не розчаровувати їх.

- А чи до снаги «Олександрії» цим складом поборотися за перші два місця?
- Гадаю, до снаги, оскільки добре знаю можливості цього колективу. Хоча міжсезоння й було коротким, але встигли створити команду, яка доволі успішно виступила в першій частині сезону, про що свідчить результат - третє місце, з відставанням од лідера на троє очок. Тож нині головне - вирішити незначні кадрові проблеми.

- Певне, варто очікувати й підсилення. Як воно виглядатиме?
- Це буде точкове підсилення. Не хотілося би ламати попередні напрацювання. Щось кардинально змінювати - це найпростіше, а ось створювати нове - набагато складніше. Отож, нині доукомплектація якщо й буде, то максимум - це троє футболістів. Ведемо пошуки форварда. Було би непогано бачити в команді креативного гравця середини поля. Але навіть без цього підсилення «Олександрія» може вирішувати серйозні завдання.

газета «Український футбол»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.