Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
|
5407
0

Чи відбудеться ТВ-трансляція матчу Італія - Украіна?

Остапи Бендери українського футболу

Новина про те, що українські уболівальники можуть не побачити гру відбіркового турніру Італія - Україна "зірвала" інтернет. Але як виявилося - це лише "утка", яку запустили люди, які таким чином набивають кармани. Розпочнемо з головного. Телетрансляція матчу Італія - Україна вже давненько викуплена в німецької компанії "Спортфайф" партнером Федерації футболу України СП "Україна Футбол Інтернешнл" , де керує такий собі товарищ, назвемо його Л. Із достовірних джерел нам також стала відома і сума, за яку куплені права на показ матчу - це 50 000 тисяч євро.

Напевно, що найбільший махінатор всіх часів і народів Остап Бендер, нині б позаздрив тим махінаціям, які проводить пан Л, граючи на нервах українських уболівальників. Утім, продовжимо далі.

Тобто, телетрансляція вже викуплена, а в ЗМІ запускаються "сенсації", що українські телеканали не можуть купити трансляцію гри, мовляв, італійці знахабніли і просять великих грошей. Потім дається коментар вічно-молодого та одвічно всюдисущого пана Савелія з Першого національного, який називає суму в 1.5 млн. євро. Далі це все прокручується з однією метою: привернути до цього увагу спонсорів Федерації Футболу України.

Потім схема така. Товариш Л іде до спонсорів збірної України і ФФУ і каже: український футбол в небезпеці, глядачі можуть не побачити суперматч Італія - Україна. Розжалобивши спонсорів та отримавши, наприклад, суму в 300 тисяч у валюті для дерибану, товариш Л звертається до одного з українських телеканалів і каже: я домовився про трансляцію з вас, наприклад 100 тисяч.

Грошима, які залишаються, пан Л ділиться з колегами і товаришем С. У результаті всі задоволені. Уболівальники побачать футбол, телеканал отримав телекартинку "по дешовці", а товариш Л. знову при своєму...

www.champion.com.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(2)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

С кем сыграет Лунин? Определена вторая полуфинальная пара Лиги чемпионов
Футбол | 18 апреля 2024, 06:30 12
С кем сыграет Лунин? Определена вторая полуфинальная пара Лиги чемпионов

В полуфиналах ЛЧ встретятся: Боруссия Д – ПСЖ, Бавария – Реал

Легендарный Касильяс поздравил Реал с победой над Ман Сити и отметил Лунина
Футбол | 18 апреля 2024, 08:22 0
Легендарный Касильяс поздравил Реал с победой над Ман Сити и отметил Лунина

Икер опубликовал пост в своем Twitter, мадридский клуб выбил «горожан» из ЛЧ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.