Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
2096
2

Николай ПАВЛОВ: «Динамо договорилось с Ворсклой еще летом»

Экс-наставник полтавского клуба - о трансфере Евгения Селина и Романа Безуса в Киев

Колишній тренер «Ворскли» про перехід Селіна і Безуса.

— Насамперед, вдячний керівництву полтавців за те, що дотримали слова та відпустили Євгена Селіна з Романом Безусом у «Динамо»: знаю, про це мовилося ще влітку. Складно оцінити, чи пішов їм на користь цей додатковий піврічний період у Полтаві. Знаєте, в мене складалося іноді враження, що вони дещо знизили до себе вимоги, не вистачало десь мотивації. Мені складно оцінювати, але, можливо, це просто — наслідок процесів у клубі, зміни тренера. Узагалі за період моєї співпраці з Євгеном та Романом жодного разу не мав сумнівів щодо їхніх людських та професіональних якостей. Починаючи від ставлення до партнерів, працівників клубу та завершуючи відсутністю проблем із мотивацією та професіональним ставленням до обов’язків. Обидва у «Ворсклі» постійно прогресували, здолавши шлях до національної збірної.

Загалом, говорити про перспективи в Києві для Селіна та Безуса слід крізь призму довіри до них. Утім, сумніватися в її відсутності, гадаю, не слід, адже, як мені відомо, їхнє запрошення повністю узгоджене з головним тренером, а тому робимо висновок, що Олегові Блохіну цей дует потрібен. Простими словами, якщо запрошує, то довіряє.

Селіну ставлять у мінус те, що від нього буцімто відмовився харківський «Металіст». «Відмовився» — не зовсім коректне слово. Справа в тому, що Селін попервах не витримував конкуренцію з досвідченими легіонерами харків’ян — тим же Фініньо, приміром, а тому опинився у нас в оренді, де себе класно проявив. У «Металісті», природно, хотіли залишити такого футболіста собі, а тому «заломили» «Ворсклі» досить значну суму за Селіна. Керівництво полтавського ФК пішло назустріч тренерському штабу та викупило контракт Євгена, котрий став найдорожчим новачком у історії клубу. Тому говорити про те, що Селін не відповідає рівню «Металіста» — безпідставно.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

В Челси принято решение о будущем Мудрика
Футбол | 24 апреля 2024, 19:01 3
В Челси принято решение о будущем Мудрика

«Пенсионеры» расставили приоритеты в отношении украинца

Золотая бутса. Кейн значительно оторвался. Какое место занимает Довбик?
Футбол | 24 апреля 2024, 06:25 15
Золотая бутса. Кейн значительно оторвался. Какое место занимает Довбик?

В топ-3 также входят Серу Гирасси из «Штутгарта» и лидер «ПСЖ» Килиан Мбаппе

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Rastatorba
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
aspirs
Хороший тренер,но зачем - в фарм-клуб?