Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
1902
0

Карпаты вышли из отпуска

Львовяне начали подготовку к новому сезону

Сьогодні, 9-го січня, львівські «Карпати» розпочали підготовку до весняної частини сезону 2012/2013, упродовж якої на «зелено-білих» чекають 12 заключних матчів чемпіонату національної Прем’єр-ліги та продовження боротьби за Кубок України. 

Команда та тренерський склад сьогодні вранці в повному складі зібралися на клубній базі в Брюховичах.
 
Упродовж перших чотирьох днів гравці традиційно пройдуть поглиблений медогляд та складуть спеціальні тести для визначення рівня їхньої функціональної готовності.
 
А вже в неділю, 13-го січня, «Карпати» вилетять на перший тренувальний збір до Туреччини, який буде присвячений головним чином фізичній підготовці гравців. Звісно, передбачається і робота з м’ячами, а от контрольних спарингів на першому зборі не буде. Додому команда повернеться 24-го січня.
 
Аналогічні за тривалістю, але не за змістом, і другий та третій навчально-тренувальні збори, які також пройдуть в турецькій Антальї. На другий збір команда полетить 27-го січня, а додому повернеться 7-го лютого. На третій - 10-го і 21-го лютого відповідно. Практично щодня в команди буде по два тренування - зранку і ввечері - техніко-тактичного характеру. Окрім того заплановано по три контрольних спаринги на кожному зборі.
 
Вже відомо, що 30-січня «Карпати» зіграють товариський матч з грандом сербського футболу белградським «Партизаном», а 2-го і 13-го лютого поміряються силами з провідними командами Болгарії та Словенії - «Літексом» і «Марібором» відповідно. Що ж до суперників «зелено-білих» на спаринги, які відбудуться 6-го, 16-го і 20-го лютого, то їхні імена стануть відомі в найближчі дні.
 
Із заключного збору в Туреччині підопічні Ніколая Костова повернуться додому 21-го лютого. Один день відпочивши, команда у Львові розпочне безпосередню підготовку до першого офіційного матчу в 2013 році - поєдинку 19-го туру Прем’єр-ліги з сімферопольською «Таврією», який відбудеться на полі стадіону «Локомотив» столиці АР Крим 2-го березня (базовий день). У плані підготовки до гри з кримчанами окрім тренувань передбачено і контрольний спаринг, який попередньо повинен відбутися в неділю, 24-го лютого. 
 
Додамо, що підготовку до весняної частини сезону «Карпати» розпочинають без кадрових втрат.
 
Окрім того, повернулися з оренди півзахисники Володимир Бідловський та Сандро Ґурулі, які минулі півроку грали за першолігову «Кримтеплицю» з Молодіжного та клуб елітного дивізіону чемпіонату Грузії «Діла» (Горі) відповідно. Наразі Володя і Сандро готуються у складі «зелено-білих».
 
В залежності від того, як вони себе зарекомендують на тренуваннях та в контрольних іграх, їхню подальшу долю вирішить головний тренер «Карпат» Ніколай Костов.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Они готовы. В сборной Украины оценили Трубина, Бущана и Ризныка
Футбол | 18 апреля 2024, 22:10 1
Они готовы. В сборной Украины оценили Трубина, Бущана и Ризныка

Худжамов уверен, что любой из них готов заменить Лунина

АНЧЕЛОТТИ: «Пенальти – азартная игра. Доверял Лунину, который был спокоен»
Футбол | 18 апреля 2024, 02:05 4
АНЧЕЛОТТИ: «Пенальти – азартная игра. Доверял Лунину, который был спокоен»

Карло коротко прокомментировал серию пенальти в матче «Манчестер Сити» – «Реал»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.