Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1154
0

Волынь приступила к тренировкам

Футболисты луцкой команды вышли из отпуска

Волынь приступила к тренировкам

Сьогодні гравці луцької «Волині» вийшли з відпустки. Вранці футболісти пройшли медогляд, відбулися збори колективу. За словами головного тренера «Волині» Анатолія Демяненка, впродовж 9-11 січня гравці займатимуться біговими вправами, а також на тренажерах. Сьогодні по обіді у Центральному парку ім. Лесі Українки відбулося перше заняття.

Відмітимо, що разом із гравцями основи до занять долучилося й троє виконавців із молодіжного складу, яких тренери вже випробовували восени: Артем Щедрий, Віктор Хомченко та Дмитро Задерецький. Нарешті повернувся в команду й бразилець Рамон Лопес, який пропустив декілька місяців внаслідок травми. Був у команді й Віталій Приндета, однак завтра йому вирушати в дорогу до Києва – у розташування табору молодіжної збірної. Його одноклубник Олександр Насонов також завтра приєднається до команди Сергія Ковальця. Українська «молодіжка» готуватиметься до Кубку Співдружності і обидвоє «волинян» до 28 січня будуть перебуватимуть у розташуванні збірної.
 
Остаточно перелік виконавців, які полетять на перші збори «Волині» до Туреччини, стане відомим 11 січня. Нагадаємо, що збір «Волинь» розпочне 12 січня, він триватиме до 26 січня. У Туреччині заплановано декілька спарингів із сильними європейськими командами, точні дати яких буде повідомлено найближчим часом.

ФК Волинь

 

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.