Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 09 января 2013, 15:25
2813
3

Украина на мемориале Гранаткина обыграла Азербайджан

Подопечные Петракова вышли в полуфинал турнира с первого места группы А

| Обновлено 09 января 2013, 15:25
2813
3
Украина на мемориале Гранаткина обыграла Азербайджан

 

Сьогодні збірна України U18 перемогою завершила груповий раунд Меморіалу ім. В. Гранаткіна. У третьому турі групи «А» суперниками українців була команда з Азербайджану. Саме між цими командами вирішувалася доля першого місця у квартеті, адже в активі азербайджанців також було 4 очки. 
 
Стартові хвилини матчу запам’яталися серією неточних пасів як у однієї, так і у іншої команди. Проте, саме українці намагалися продемонструвати комбінаційний футбол. А гравці з Азербайджану, завдяки індивідуальним діям, намагалися створити моменти біля воріт українців. Найбільша небезпека була з боку нападника азербайджанців Насирлі.
 
Українці на 20-й хвилині матчу − після розіграшу штрафного − відкрили рахунок. Це нападник «синьо-жовтих» Артур Міронян по чудовій траєкторії переправив головою м’яч у ворота азербайджанського воротаря. Безкомпромісна гра переросла у невелике зіткнення між гравцями у середині першого тайму, після чого арбітр матчу Артем Чистяков роздав чималу кількість жовтих карток. Перший тайм так і завершився за мінімальної переваги українців − 1:0.  
 
Початок другого тайму пройшов за незначної переваги українських суперників, які намагалися зрівняти рахунок. На активні дії своїх однолітків підопічні Олександра Петракова відповіли голом гравця харківського «Металіста» Сергія Сизого.
 
За кілька хвилин після забитого м’яча, отримавши другу жовту картку, у складі українців був вилучений Дмитро Луканов. Відсутність гравця українці змогли нівелювати вдалою грою у захисті, і самі створили ряд небезпечних моментів, щоб забити третій м’яч. Найкращу можливість змарнував півзахисник донецького «Шахтаря» В’ячеслав Танковський, який пробив головою трохи вище воріт після подачі кутового.
 
Посівши перше місце у своїй групі збірна України вийшла до півфіналу Меморіалу Валентина Гранаткіна, де її суперником буде переможець групи «В». Матч відбудеться 11-го січня.
 
Україна U18 − Азербайджан U18 − 2:0
 
Голи: Міронян 20, Сизий 59.
 
Вилучення: Луканов 67 (Україна).
 
В іншому матчі групи «А» Чехія U18 − Литва U18, який відбувся трохи раніше, перемогу святкували чеські однолітки з рахунком 3:0.

ФФУ
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
bba-3
http://ru.wikipedia.org/wiki/Мемориал_Гранаткина
bba-3
А когда-то, в 80-х был достаточно престижный турнир, и транслировался по ТВ. Помню, в турнире играли СССР-1 и СССР-2.
vgbasov
Молодцы!