Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 09 января 2013, 14:33
1131
1

БК Киев и Черкасские мавпы сыграли товарищеский матч

Столичные баскетболисты уверенно разобрались с соперником

| Обновлено 09 января 2013, 14:33
1131
1
БК Киев и Черкасские мавпы сыграли товарищеский матч

БК Київ - Черкаські Мавпи - 92-75 (24:22; 15:22; 31:12; 22:19)

Суттєву паузу без офіційних матчів тренерський штаб «Черкаських Мавп» вирішив заповнити товариською грою проти БК «Київ». Гра відбулася в резервному залі столичного Палацу Спорту. На старті контрольного матчу черкасці заволоділи невеликою ініціативою. Два поспіль триочкові від Андрія Корочкіна допомогли «Мавпам» мати перевагу в рахунку. Таку ж відповідь знайшов Ентоні Гудс, його трьошка без відповіді та реалізований прохід від Артема Швеця дозволили піти на першу перерву, виграючи – 24:22. В другій десятихвилинці справи у господарів пішли куди краще, передня лінія вдало завершувала зусилля партнерів в нападі. Як результат, в цій грі Томас, Хантер та Івшин зібрали рівно половину командного доробку і дозволили команді повести в рахунку – 44:39. Саме в другій десятихвилинці в діях помаранчево-чорних простежувалося бажання та агресія. Цих компонентів гри вкрай бракуватиме «Мавпам» у другій половині поєдинку.
 
Ставши на початку третього періоду зонним захистом, черкасці відкрили можливість для дальніх атак суперника. Та навіть невисока реалізація киян в тренувальні кільця стала головною причиною програшу. Гості в третій десятихвилинці втратили власну концентрацію, а разом з нею і нитки гри. Почалося все з ривка від Робінсона, який за 10 секунд здобув два очки після швидкого розіграшу «ауту» і підкріпив ще двома після перехоплення. Після цього черкасці припустилися ще неприпустимої кількості втрат, які суперник переважно завершував у швидких відривах. Як результат – провальний третій період – 12:31 – став головною причиною невдачі гостей у цьому матчі. В заключній десятихвилинці обидва наставники дали можливість зіграти майже всім гравцям, які перебували на лавці запасних, серйозно на рахунку це не позначалося.
 
Йовіца Арсіч, головний тренер БК «Черкаські Мавпи»: «Для нас це був важливий контрольний матч. Помітно було, що гравці за час без матчів втратили ігровий ритм. Перед двома матчами проти «Ферро» і «Дніпра» важливо було зіграти. На жаль, сьогодні нам не вистачило агресії в захисті, де дали супернику дуже багато свободи. Ми давно розпочали сезон і такого не повинно бути. В другій половині ми взагалі втратили концентрацію і дали супернику здобути велику кількість легких очок. Сподіваюся, в офіційних матчах цього не відбудеться».
 
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Источник: легионер Шахтера хочет покинуть клуб из-за взрывов в Киеве
Футбол | 28 марта 2024, 13:56 5
Источник: легионер Шахтера хочет покинуть клуб из-за взрывов в Киеве

Кевин Келси занимается вопросом трудоустройства в MLS

Андрей ЛУНИН: «Я считаю, что мы не имеем права пропускать такие мячи»
Футбол | 27 марта 2024, 17:23 10
Андрей ЛУНИН: «Я считаю, что мы не имеем права пропускать такие мячи»

Голкипер сборной Украины прокомментировал победу над командой Исландии

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Naum1221
шось черкащани слабувато виступили