Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 04 января 2013, 12:36
1208
0

Суперлига. Анонс игрового дня

В рамках очередного тура баскетбольной Суперлиги будет сыграно два матча

| Обновлено 04 января 2013, 12:36
1208
0
Суперлига. Анонс игрового дня

У п’ятницю в Суперлізі відбудуться два цікаві поєдинки, в яких, як і два дні тому, західноукраїнські команди прийматимуть суперників зі Сходу: «Політехніка-Галичина» зіграє з «Донецьком», а «Говерла» – з «Азовмашем». Причому господарі майбутніх матчів – справжні «міцні горішки», адже івано-франківській команді належить рекорд сезону за важкими іграми (11), а їхнім сусідам зі Львова – за важкими перемогами (6).

У першому колі

Нагадаємо, що в першому колі «Політехніка-Галичина» впевнено обіграла «Донецьк» із рахунком 82-66. «Локомотивом» львівської команди став екс-форвард «тигрів» Майкл Лі, який у підсумку здобув 23 очка та зібрав 5 відскоків.

Своєю чергою, «Говерла» поступилася «Азовмашу» з рахунком 78-86, не зумівши зупинити потужного центрового маріупольців Мирослава Радуліцу, котрий оформив дабл-дабл (23 очка + 11 підбирань).

Дуель

У Львові на паркеті місцевого ПС «Галичина» зійдуться лідери своїх команд, гравці, які за підсумками грудня потрапили до символічної збірної місяця, – Владан Вукосавлевич (відзначений) і Даріус Сонгайла (найкращий важкий форвард). У грудні центровий «Галичини» відзначався 17.6 очка та 9.9 підбирання (20.7 РЕ) в середньому за гру, «бігмен» «Донецька» – 18.3 очка та 7 підбираннями (20.2 РЕ). Саме їхнє протистояння під щитами може вирішити долю зустрічі.

Цікаві факти

У матчі першого кола з «Говерлою» «Азовмаш» реалізував найбільшу в сезоні кількість штрафних кидків (26/31), а також зібрав рекордну кількість (33) підбирань на своєму щиті.

Для «Говерли» попередня зустріч із маріупольцями стала рекордною за спробами кидків із гри (73), щоправда влучними з них виявилися лише 30, а також за блок-шотами (6).

У матчі першого кола з «Донецьком» гравці «Політехніки-Галичини» здійснили рекордну кількість дальніх кидків (25).

Гра першого кола проти «Донецька» залишається найкращою в сезоні для форварда «Політехніки-Галичини»Леоніда Стефанишина, котрий відзначився тоді 16 очками та 17 балами РЕ.

Так само гра першого кола проти «Говерли» поки що залишається найкращою в сезоні для центрового «Азовмашу» Мирослава Радуліци, що став автором 23 очок, 10 підбирань і 27 балів РЕ.

У десятці найкорисніших виконавців Суперліги два представники «Донецька» (Даріус Сонгайла та Діор Фішер) і по одному гравцю з «Політехніки-Галичини» (Владан Вукосавлевич), «Говерли» (Кінделл Дайкс) й «Азовмашу» (Лінн Грір).

Кольори «Політехніки-Галичини» захищають одразу п’ятеро баскетболістів, які свого часу виступали в «Донецьку»: Саша ВасильєвичГоран ІконичІван ШкурупійМайкл ЛіОлег Салтовець.

Передматчеві цитати

Один із них, Саша Васильєвич, поділився очікуваннями від зустрічі зі своєю колишньою командою: «У «Донецьку» дуже багато класних гравців. Але в команді немає необхідної «хімії» від самого початку сезону. Так, за період, протягом якого команду очолює новий наставник, «Донецьк» виконав велику роботу, результати якої щоразу помітніші…

Нам, як завжди, потрібно вийти на гру зі стовідсотковою енергією, сконцентруватися й намагатися робити все якнайкраще. Також слід пам’ятати, що найважливіше – не думати лише про напад! Якщо хочемо досягти високого результату, мусимо дуже добре зіграти в захисті».

Суперлига

 

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ФОТО. Лицо и эмоции Агуэро после сейва Лунина в серии пенальти с Ман Сити
Футбол | 18 апреля 2024, 19:37 0
ФОТО. Лицо и эмоции Агуэро после сейва Лунина в серии пенальти с Ман Сити

Украинский вратарь выиграл серию пенальти в матче с «Манчестер Сити»

Известно, кто подсказал Лунину остаться на месте перед ударом Бернарду
Футбол | 18 апреля 2024, 12:44 1
Известно, кто подсказал Лунину остаться на месте перед ударом Бернарду

Тренер вратарей «Реала» считал, что не прыгать стоит только в одном случае из трех возможных

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.