Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2004
1

Передноворічний спаринг з юними ураганівцями + ФОТО

Вже третій рік поспіль у передсвяткові дні «Ураган» відвідує вихованців ДЮСШ

Передноворічний спаринг з юними ураганівцями + ФОТО

Діти із нетерпінням чекають закінчення грудня, бо знають, що для них готується приємна і довгоочікувана зустріч із улюбленою командою. Із року в рік дітлахи заряджають щирими позитивними емоціями, тому «ураганівці» не зраджує своїм традиціям та із задоволення їде в гості до малечі.

Щоразу захід має певний формат, чи-то відкритого тренування, чи-то майстер-класу. Цієї п'ятниці, 28 грудня, вихованці ДЮСШ «Ураган» мали нагоду помірятися силами з професійними спортсменами у товариському матчі. Для юних спортсменів ця гра стала надсерйозною місією, адже вони не тільки боролися зі своїми кумирами, але й повинні були гідно відстоювати честь спортивної школи та своїх тренерів.

Серйозність у погляді, зосередженість, точні передачі та незабутні голи - саме так демонстрували свою підготовку юні «ураганівці». Для кожної дитини цей день був найочікуванішим, тому кожен прагнув хоча б на мить зійтися у двобої із кумиром. Усі - понад 40 дітей 2004-05, 2006-07 р.н. - спробували свої сили на майданчику, змагаючись проти дорослих колег.

Звичайно, у таких матчах немає переможених та переможців, адже для всіх «Ураган» - це більше, ніж гра. Як вже ведеться в «Урагані», після цікавого матчу кожен вихованець ДЮСШ отримав подарунок від дорослого колеги. І на завершення яскравою крапкою товариської зустрічі стало традиційне загальне фото на згадку.





















Олена ЯРЕМЧУК, прес-служба НФК «Ураган» . Фото Олекси БУТЧАКА

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
dalnie
Супер!!! Это круче всяких побед. Для малышей это эмоции на весь год!!! Ради таких дел стоит содержать команды. Ураган теперь я болею только за тебя!!!