Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1559
0

Роман КОВАЛЬЧИК: «Гравці вийшли з-під командного контролю»

«Енергія» (Львів) – «ЛТК» (Луганськ) – 3:2. Післяматчеві коментарі головного тренера «телефоністів»

Роман КОВАЛЬЧИК: «Гравці вийшли з-під командного контролю»

Роман Ковальчик, головний тренер «ЛТК»:

- Перш за все, хочу подякувати уболівальникам і усім тим, хто переживає за міні-футбол. Вважаю, сьогодні обидві команди  показали високого рівня гру. Дай Бог, щоби таких матчів було чим побільше. Тоді, переконаний, потягнуться не тільки уболівальники, а й меценати. По-друге, хочу подякувати гравцям обох команд, які сьогодні грали достатньо толерантно. Це протистояння мало дуже високу напругу, адже розігрувалося перше місце. Тут могли бути емоції, груба гра, але такого сьогодні не було. За це хочу усім подякувати.

Стосовно підсумкового результату, то вважаю його закономірним. Ми програли в один м’яч. Але ми програли не через командну гру, а через індивідуальну. Двоє гравці не змогли зіграти так, як я їх просив. Маю на увазі таких виконавців, як Стрілець та Іванов. Ми могли в кінці усе виправити і виграти, але власне «я» цих гравців переважило командні інтереси. Мабуть, це сталося через те, що мене довгий час не було в клубі. Безперечно, робота велася і без мене, але гравці вийшли з-під командного контролю. Тому ми сьогодні програли.  Хочу також відзначити суддівство, воно було об’єктивним.

- В другому таймі ви замінили воротаря. З чим пов’язана ця заміна?
- Це пов’язано із тим, що команда почала недопрацьовувати в задній лінії. Спіймав хорошу гру Пітуля, внаслідок чого мої гравці почали недопрацьовувати в захисті. Пітуля був змушений більше вступати гру, а це розбалансувало наші дії в захисті. Тому я поставив Савенка. В нас два рівноцінних голкіпери, ви ж бачили, що Юра зі своєю роботою впорався. Потрібно було психологічно дотягнути до нічиєю або, навіть, до перемоги. Але в «Енергії» усі виконавці вікові, із досвідом, тому проти них важко грати. Вони знають, як втримати перемогу, дотягнути до фінальної сирени. Сьогодні вони це і показали. Наші хлопці більше діють на емоціях, тому і припустилися помилок.

- Як оціните гру своєї команди уп’ятьох?
- Здорово зіграли, але не використали три стовідсоткові моменти. Як уже казав, все правильно робили, але трохи не склалося із п’ятірками, які ми награємо. Хоча могли вирвати нічию.

- Ваші враження від «Енергії»? Чи бачите ви зміни у цій команді після відставки Станіслава Гончаренка?
- Швидкі зміни в команді не можуть відбутися. В «Енергії» був закладений хороший фундамент. «Зелено-білі» так само грамотно грають, як і до того. Мені здається, що тепер у них більша самовіддача на майданчику. Раніше у них були стрибки у цьому плані. А так, як здорово тактично грала «Енергія», так і продовжує це робити.

www.energia.lviv.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

5 самых успешных футболистов сборной Украины, дебютировавших при Фоменко
Футбол | 30 апреля 2024, 12:10 12
5 самых успешных футболистов сборной Украины, дебютировавших при Фоменко

Михаил Иванович дал «путевку в жизнь» многим культовым ныне игрокам «сине-желтых»…

Назначены арбитры на перенесенные матчи УПЛ с участием Шахтера и Динамо
Футбол | 30 апреля 2024, 17:43 12
Назначены арбитры на перенесенные матчи УПЛ с участием Шахтера и Динамо

1 травня встретятся: Динамо – Верес, Черноморец – Шахтер

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.