Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 18 декабря 2012, 16:24
1727
2

Олег Верняев стал лучшим спортсменом ноября по версии НОК

Впервые в этом году представитель спортивной гимнастики признан лучшим спортсменом месяца

| Обновлено 18 декабря 2012, 16:24
1727
2
Олег Верняев стал лучшим спортсменом ноября по версии НОК

Приємно, що Олегу Верняєву вдалось підтримати гарні традиції нашої гімнастичної школи, особливо на такому снаряді як бруса.

«Сподіваюсь, що і Олегу вдасться піднятися на найвищу сходинку олімпійського п'єдесталу, як це зробили Рустам Шарипов на Іграх 1996 році в Атланті та Валерій Гончаров – в Афінах-2004», - наголосив президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка під час нагородження і вручення диплому, статуетки та грошової винагороди.
 
Нагадаємо, що титул «найкращий спортсмен листопада-2012» Олег Верняєв отримав за перемогу на етапі Кубка світу в чеській Остраві.
 
За словами керманича НОК, цей сезон є особливим та знаковим для гімнаста, адже він розпочав підкорювати «дорослі» висоти професійного спорту.
 
«Срібна медаль чемпіонату Європи (Монпельє, Франція) у вправі на брусах, 4 місце в командній першості на Олімпійських іграх у Лондоні-2012. І все це в свої 19 років. Впевнений, що це лише початок», - підкреслив Сергій Бубка.
 
Наставник Олега – Геннадій Сартинський, визнаний найкращим тренером листопада.
 
«Про співпрацю цього дуету красномовно говорять їх нагороди і результати. Впевнений, що Геннадій Людвигович виховає ще не одного гімнаста, яким пишатиметься вся Україна», - зазначив головний олімпієць країни вручаючи заслужені нагороди особистому наставнику лауреата.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
rustam1974
Красавец! И тренер лучший!!!