Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 18 декабря 2012, 15:29
2011
5

Сергей НАГОРНЯК: «Время Эрикссона в качестве тренера прошло»

Украинский футбольный эксперт дал оценку кандидатуре шведского специалиста на пост тренера сборной

| Обновлено 18 декабря 2012, 15:29
2011
5
Сергей НАГОРНЯК: «Время Эрикссона в качестве тренера прошло»

— Сергію Миколайовичу, на вашу думку, що із себе представляє скандинавський спеціаліст на ім’я Свен-Йоран? Беремо до уваги винятково його професійні якості, оминаючи людські.
— Знаєте, в кожної людини, кожного фахівця, футболіста й тренера є свій час, коли в нього все виходить, усе вдається. Однак певного моменту цей час закінчується, в кожного — по-різному. Так ось, як на мене, час Ерікссона, як футбольного тренера, завершився десь десятиліття тому. Колись у нього виходило зробити сильні команди — в «Гетеборзі», «Бенфіці», «Лаціо». Там він давав хороші результати, багато чого вигравав. Однак уже десятиріччя, від початку «нульових», коли швед почав працювати зі збірною Англії, результат він давати перестав. Абсолютно. Тому відтоді повсюди, де він тренує, його, в підсумку, виганяють — саме через відсутність досягнень. Із чого роблю висновок, що як тренер Свен-Йоран вичерпав себе.

— Тоді що ж його очікує в Україні?
— Складно коментувати… Допускаю, що він дещо змінить у позитивний бік — ідеться, насамперед, про психологію, ментальність наших футболістів. Однак не вірю, що в нього вийде щось по-справжньому значне… Знаєте, вже уявляю собі, як усе це буде: він прийде, скаже, що йому потрібен час для того, щоби розібратися, а допоки розбиратиметься, час мине й ми програємо все те, що ще не встигли програти.
 
— Відтак мені навіть незручно запитувати вас із приводу наших шансів на мундіаль-2014 — зі шведом, зокрема…
— Та є в нас шанси! Свято вірю в це. Найголовніше, на мою думку, успішно зіграти два матчі з поляками — вони якраз будуть ключовими. Я налаштований оптимістично… Однак хотів би торкнутися ще однієї теми: добре, на мою думку, те, що наразі наші футболісти перебувають у відпустках, тому не дуже слідкують за цими пошуками тренера збірної. Розумію, що стався форс-мажор — колишній наставник національної команди несподівано подав у відставку, проте Федерації все ж треба було діяти оперативніше… Насамкінець, повторю свою думку: український тренер був би кращим для нас
 
Дмитро ТКАЧУК, «Український футбол»
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
anarhisstt
А с чего ты решил что Эриксон не подходит???
Если так судить то и времена Рамоса прошли потому что у него не получилось в Тотенхеме и в ЦСКА..)) Но мы же видим обратное??
А по поводу.. "Однак уже десятиріччя, від початку «нульових», коли швед почав працювати зі збірною Англії, результат він давати перестав"
=========================
Пускай Нагорняк посмотрит статистику сб.Англии за последние 15 лет.. может тогда поймет что при Эриксоне были лучшие результаты..
jurij99
Нагорняк о Фоменко ваще не вспоминал, так что нечего тут циганика приплетать. Чем тебе известний донецкий тренер не угодил?
Днепрянин
На пост главного тренера сборной не подходит ни Эрикссон ни Фоменко!
supersonic3
Эриксон - вичерпав, а Фоменко, который уже 100 лет не тренировал, выходит в самый раз! Логикиа имени супер-журналиста Цигеника!
ChMP
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил