Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 13 декабря 2012, 11:58
1075
0

Состоялись сборы учредителей АКБУ Суперлига

Учредители определили даты проведения кубка, приняли бюджет и решили вопрос с телетрансляциями

| Обновлено 13 декабря 2012, 11:58
1075
0
Состоялись сборы учредителей АКБУ Суперлига

У середу, 12 грудня, відбулися чергові загальні збори Засновників (Учасників) Асоціації баскетбольних клубів України «Суперліга», порядок денний яких включав низку питань.

1. У ході засідання було вирішено провести новий конкурс на заміщення вакантної посади Генерального директора АБКУ «Суперліга». Заявки прийматимуться до 18:00 4 лютого 2013 р. Вибори відбудуться в лютому 2013 р. До висвітлення умов конкурсу та його анонсування будуть залучені ЗМІ.
 
2. Юридичному департаменту Суперліги доручено розробити зміни до Статуту та Регламенту Чемпіонату Суперліги сезону 2012-2013 рр.
 
3. Затверджено формат і календар третього кола Чемпіонату Суперліги сезону 2012-2013 рр. згідно з Регламентом. Водночас Суперліга піде назустріч клубам, які виступають у Палацах спорту.
 
4. Визначено, що Кубок Суперліги відбудеться 26-27 січня 2013 р. у Львові та буде розіграний у форматі Фіналу чотирьох. Учасниками турніру стануть господар паркету – «Політехніка-Галичина», а також три найкращі команди за підсумками двох кіл Чемпіонату Суперліги, крім тих, які не зможуть із різних причин узяти участь у Фіналі чотирьох.
 
5. Матч Зірок Суперліги 2013 відбудеться в останні вихідні березня. Рішення щодо формату заходу, а також потенційних спонсорів і партнерів буде прийнято наприкінці січня. Організацією Матчу Зірок займається Суперліга спільно з AGV Group, яка має значний досвід у проведенні різноманітних спортивних заходів.
 
6. Прийнято рішення про співпрацю з однією найбільших і найперспективніших компаній інтернет-телебачення Megogo.net. Розміщення відеоконтенту Суперліги на даному відеопорталі, аудиторія якого налічує близько 13 мільйонів глядачів у місяць, дозволить значно розширити кількість уболівальників і популяризувати змагання, що проходять під егідою АБКУ «Суперліга». Також Megogo.net буде займатися популяризацією та поширенням відеопродукції Суперліги на власних ресурсах.
 
Крім того, Учасники (Засновники) поставили за мету  перейти до другого етапу співпраці з телеканалом «Спорт1», який передбачає трансляції матчів Чемпіонату Суперліги в прямому ефірі.
 
7. Обговорено та затверджено бюджет АБКУ «Суперліга» сезону 2012-2013 рр.
 
8. Затверджено розмір і строки оплати внесків клубами-учасниками Чемпіонату Суперліги.
 
9. Розглянуто апеляції клубів.
 
10. Генеральному директору Суперліги доручено провести переговори з Федерацією баскетболу України, Megogo.net, телекомпанією «Поверхность», телеканалами «1+1» і «2+2», Adidas, а також потенційними спонсорами й партнерами Кубка Суперліги та Матчу Зірок.

Суперліга
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.