Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 12 декабря 2012, 10:54
2838
0

МАРКЕВИЧ: «Об интересе к Мисимовичу и Селину впервые слышу»

Наставник «Металлиста» прокомментировал ситуацию со стадионом, трансферные слухи и планы на будущее

| Обновлено 12 декабря 2012, 10:54
2838
0
МАРКЕВИЧ: «Об интересе к Мисимовичу и Селину впервые слышу»

— Мироне Богдановичу, на тому тижні довелося розмовляти з президентом вашого клубу, який цілком усерйоз повідомив, що навесні 2013 року головний харківський клуб орендуватиме інший стадіон…
— …Тобто, не гратиме на ОСК «Металіст»? Та ні, вірю, що до цього все ж не дійде. Я взагалі не дуже знаю й розумію, що коїться в цій справі, — то компетенція інших ланок клубної адміністрації. Проте повторюю: сподіваюся, все буде гаразд.

— Як сказати: за наявною інформацією двійко людей (мер Харкова та керівник місцевої облдержадміністрації) не дуже приятелюють із Олександром Ярославським, тому й «працюють наповну».
— Наголошую ще раз: якщо не гратимемо на рідній арені, це буде якийсь нонсенс, абсурд… Так, усе в житті може трапитися, однак мені здається, що з цієї колізії компетентні люди вихід знай­дуть.

— Гаразд, давайте ще трохи поговоримо про 2013-й: на офіційному сайті вашого клубу так і не знайшов дат, коли харків’яни виходять на роботу.
— 10 січня: того дня летимо в Емірати, де пробудемо орієнтовно до 22 числа цього ж місяця. Це буде наш перший тренувальний збір, про другий наразі нічого конкретного сказати не можу.

— А коли з відпустки виходите?
— Теж 10 січня: збираємося вкупі безпосередньо в ОАЕ.

—???
— Просто вирішили, що то якось нелогічно: летіти в Харків, витрачати чимало часу на перельоти, а звідти вже — на Аравійський півострів. Тому буде так: усі наші легіонери прибувають зазначеної дати в Емірати, натомість українці (в т. ч. тренерський штаб) полетять туди своїм ходом із України.

— Насамкінець, про неприємне, про чутки: знову пишуть, що цікавитеся ворсклянином Селіним, а німецький сайт Transfermarkt.de повторює свою ж інформацію про інтерес до боснійця Місімовича…
— …А недавно, передивляючись один польський сайт, дізнався, що, з’ясовується, «Металісту» потрібен якийсь тамтешній воротар… Усе це — брехні! Брехні, до яких давно звикли й не звертаємо уваги. Тут іще, знаєте, такий фактор дається взнаки: агенти певних футболістів платять гроші сайтам, іншим ЗМІ, щоби ті публікували подіб­ного штибу новини. Що тут скажеш? Кожен заробляє на життя, як може… Я ж про «інтерес» до Місімовича й Селіна вперше чую. Вірте або не вірте — ваша справа… Так, уже ведемо переговори, проте всі вони — на зародкових стадіях. Дізнаєтеся про них лише тоді, коли ці люди підпишуть із нами контракти.

Володимир БАНЯС, «Український футбол»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.