Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 11 декабря 2012, 13:53
2080
4

ФФУ откроет новые Центры развития детско-юношеского футбола

До Нового года комитет детско-юношеского футбола примет бюджет

| Обновлено 11 декабря 2012, 13:53
2080
4
ФФУ откроет новые Центры развития детско-юношеского футбола

Комітет дитячо-юнацького футболу Федерації футболу України восени 2012 року працював у режимі максимального завантаження: регулярні виїзди в регіони, аналіз та оцінка реальної ситуації на місцях. Адже саме розвиток дитячо-юнацького та масового футболу - ключовий аспект передвиборчої програми президента Федерації Анатолія Конькова.

Важливою подією стало узгодження плану створення Центрів розвитку дитячо-юнацького футболу у наступних областях: Волинській (м. Володимир-Волинський), Донецькій (м. Макіївка), Житомирській (смт. Баранівка), Закарпатській (смт. Поляна), Івано-Франківській (м. Коломия), Київській (смт. Семенівка), Кіровоградській (с. Покровська долина), АР Крим (м. Сімферополь), Луганській (смт. Кремінна), місто Львів, Полтавській (смт. Розсошенці).
 
Як працює комітет і які плани на майбутнє, ми дізналися у його голови  Станіслава Кочубинського:
 
- За півтора місяці ми відвідали 14 областей по всій країні, у нас склалися певні враження. Мені, наприклад, найбільше сподобався Захід України, там приділяють величезну увагу розвитку дитячого футболу. До речі, у Львові зараз вирішується питання щодо проведення фіналу серед юнаків на стадіоні "Арена Львів". Це надзвичайно важливо, адже можна лише уявити, що відчуватимуть хлопчаки, які вийдуть на поле однієї з кращих арен нашої країни. Кожен з них отримає стимул для здійснення мрії стати професіональним футболістом у майбутньому. Надзвичайно важливо те, що приватний капітал все частіше приходить на допомогу дитячому футболу. Люди вкладають свої власні кошти у розвиток цього виду спорту в регіонах, перш за все для того, щоб відволікти дітей від телевізорів, комп’ютерів та негативних явищ сучасного суспільства. Президент Федерації Анатолій Коньков надзвичайно стурбований ситуацією в масовому футболі нашої країни. Він, як ніхто, знає систему з середини, тому вважає, що далеко не все ідеально в даній сфері. І це дійсно так, проблеми є. Але зараз ми активно працюємо над їх подоланням.
 
На сьогоднішній день існує дефіцит дитячих тренерів, проблеми з матеріально-технічною базою, тощо. Проте не варто оминати увагою й позитивні сторони: наприклад, відкриття Центрів по всій країні. Ми відкриваємо їх переважно у невеликих містах та селищах, тому що вважаємо за необхідність дати можливість повноцінного фізичного розвитку кожній дитині. Адже кожен підліток має невід'ємне право на здорове дитинство. Саме тому ми вирішили зосередитися на тих регіонах, в яких немає спортивних шкіл. До Нового року буде погоджено бюджет, а в березні вже розпочнеться закупка інвентарю та відкриття Центрів підготовки. Я впевнений, що в Україні виросте ще не одне покоління великих футболістів, - розповів прес-службі ФФУ голова комітету.
 
Також комітетом опрацьовано пропозиції та проведено попередній аналіз можливості створення Центрів розвитку дитячо-юнацького футболу у наступних регіонах нашої країни: Вінницька область (м. Ямпіль), Запорізька область (м. Бердянськ), Миколаївська область (м. Первомайськ), Одеська область (м. Татарбунари), Рівненська область (м. Сарни), Сумська область (м. Конотоп), Тернопільська область (смт. Великі Гаї), Харківська область (м. Куп'янськ), Херсонська область (смт. Новотроїцьке), Хмельницька область (м. Волочиськ), Черкаська область (с. Білозір'я, с. Водяники), Чернівецька область (смт. Сторожинець), Чернігівська область (смт. Плиски), місто Севастополь.
 
Попереду ще багато роботи, але це благородна справа, і комітет надалі буде докладати максимум зусиль для розвитку дитячо-юнацького футболу.

ФФУ
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
milan90
столько говориться о детско-юношеском футболе, прям тема такая... а зачем, вопрос? В шахтере играют бразильцы, в Металле - бразильцы/аргентинцы, в Динамо бразильцы/нигерийцы, хорваты, португальцы, в Днепре бразильцы/хорваты, в остальных клубах - средние балканцы и афроамериканцы!!! ну и в фармклубах Шахтера "перспективные" украинцы (для которых в этом клубе перспектива и заканчиваеться или уже бесперспективные, но с определенной степенью родства что ли, ну как Кравченко в ильичевце! так зачем на это деньги выделять, ведь у того же Шахтера футбольная академия ого-го с самого раннего возраста!!!!
onlykiev1927
ну так чего я и сказал за Ренж, сейчас деньги поступят и начнется, что у меня на то нехватает, а у меня машина старая, хоть она и 2011 года, у кого-то штукатурка с дачи отпадет на пару сотен тысяч и в итоге будут снова кормить обещаниями пока люди не забудут о том, что говорили о новых школах..
afpa
Главное чтобы чинуши бабло не стырили и оно дошло до детских школ, тренеров и пацанят.
onlykiev1927
Вот это хорошее дело..
Главное чтобы не увидели, что новый Ренж Ровер вышел..