Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
2669
3

Виталий КВАРЦЯНЫЙ: «Если бы меня хотели переубедить...»

Экс-наставник запорожского «Металлурга» считает, что у команды есть перспектива

Виталий КВАРЦЯНЫЙ: «Если бы меня хотели переубедить...»

Реакція фахівця на слова спортивного директора запорізького «Металурга» про спробу переконати Кварцяного залишитися виявилася стриманою

— Віталію Володимировичу, нещодавно ви попрощалися з «Металургом», але Анатолій Заяєв в інтерв’ю нашому виданню зазначив, що питання вашого прощання з клубом досі відкрите, адже у вас і конт­ракт досі чинний, і керівництво спробує переконати залишитися в Запоріжжі.
— Думаю, що найправильнішим розвитком подій буде ситуація, за якої чинність контракту в нас завершиться 31 грудня, і ми таки попрощаємося з «Металургом» остаточно. Та юридично.

— А є взагалі якісь чинники, що можуть переконати вас залишитися? Якщо, до прикладу, керівники МЗ дадуть вам змогу власноруч зай­матися комплектацією складу й виділять для цього необхідну суму, задумаєтеся?
— Трансферна діяльність — це, звісно, дуже важливо. Проте це — не головне. Нині існує дуже багато ідей, які в Запоріжжі не можуть бути реалізовані в принципі. Розумієте, залатати сьогодні одну дірку, а завтра отримати ще дві — це одноденні ідеї, що не можуть призвести до розвитку. «Металург» колись відбувся як самос­тійний клуб, але те, що існує наразі… Хочеться вірити, що рано чи пізно там дійдуть до того, що треба створювати клуб європейського зразка, як-от «Шахтар», «Динамо» чи «Металіст». І мати перспективу.

— Анатолій Миколайович сказав, що у вас ще не було предметної розмови з керівниками «Металурга». Така зустріч узагалі запланована?
— Думаю, якби мене в «Металурзі» всерйоз хотіли переконати, то ця зустріч уже відбулася б. Але поки що її не було. Думаю, нормально для всіх буде, якщо 31 грудня відбудеться фініш нашої співпраці, й «Металург» залишиться в моєму житті історією. А я з приємністю згадуватиму ці чотири напружені місяці роботи в Запоріжжі.

— А наразі як часто спілкуєтеся з представниками «Металурга»? Може, все ж цікавитеся клубними новинами, з вами радяться з тих чи інших запитань?
— Зв’язок підтримую тільки з тренерами, яким дав певні рекомендації щодо підготовки команди. Та й сам опікуюся цим на майбутнє. Але тим, чим можна було би займатися в «Металурзі» на серйозному рівні, на жаль, так і не займався. Тож, повертаючись до одного з попередніх ваших запитань, скажу так: мені чомусь не віриться, що суттєві кошти на команду будуть у «Металурзі» виділені, тому й говорити нічого.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Известно, кто подсказал Лунину остаться на месте перед ударом Бернарду
Футбол | 18 апреля 2024, 12:44 1
Известно, кто подсказал Лунину остаться на месте перед ударом Бернарду

Тренер вратарей «Реала» считал, что не прыгать стоит только в одном случае из трех возможных

Перес поздравил Лунина и принял решение насчет продления контракта украинца
Футбол | 18 апреля 2024, 08:35 5
Перес поздравил Лунина и принял решение насчет продления контракта украинца

Флорентино остался явно в восторге от игры Андрея в поединке Манчестер Сити – Реал

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Habarovskiy
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
diogendog
Экс-наставник запорожского «Металлурга» считает, что у команды есть перспектива
__________________________________________________________
аннотация не соответсвует содержанию. Кварцяный не высказал в интервью никаких фраз о перспективе клукба. Его слова "Хочеться вірити, що рано чи пізно там дійдуть до того, що треба створювати клуб європейського зразка, як-от «Шахтар», «Динамо» чи «Металіст». І мати перспективу..", говорят о высказанной надежде. Надежда и расчёт совершенно разные вещи!
valenok2
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил