Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
1756
0

Стірол ДЮСШ-2 (Горлівка) – володар КУ серед дітей 2000 р.н.

Команда «Ураган-ДЮСШ №3» – срібний призер

Стірол ДЮСШ-2 (Горлівка) – володар  КУ серед дітей 2000 р.н.

Цього тижня, 3-6 грудня, у Городенці пройшов Кубок України серед дітей 2000 року народження. Серед учасників були вихованці дитячо-юнацької спортивної школи НФК «Ураган». Хлопчики пройшли усі труднощі та привезли додому «срібні» нагороди.

У перший день юним «ураганівцям» довелося помірятися силами із досвідченим суперником – командою «Стірол ДЮСШ-2» (Горлівка). Варто зазначити, що у вересні донеччани перемогли на міжнародному турнірі з міні-футболу в Іспанії. Дуель цих двох команд виявилася складною, івано-франківцям тяжко вдавалося обороняти ворота, і в підсумку горлівчани перемогли з рахунком 8:0.

Наступного дня івано-франківці зустрічалися з молодою зміною львівської «Енергії». Хоча матч проходив у напруженій атмосфері, обидві команди створили достатню кількість моментів, проте відзначитись бодай одним забитим м'ячем так нікому і не вдалося. Підсумком зустрічі став рахунок 0:0.

Після невеликої перерви команда «Ураган ДЮСШ-3» знову вийшла на майданчик, цього разу мінімально здолавши «ДЮСШ Городенка» з рахунком 1:0. В середу відбувся півфінал Кубку України, в рамках якого «ураганівцям» зійшлися з командою «Нафтохімік» (Кременчук). Протягом усього матчу франківці доводили супернику свою перевагу та здобули омріяний вихід до фіналу - 2:1.

Заключного змагального дня відбувся фінальний поєдинок «Ураган ДЮСШ-3» – «Стірол ДЮСШ-2». Як і в перший день, протистояти такого рівня супернику виявилося надзвичайно важко, і «ураганівці» поступилися з рахунком 1:5. Проте івано-франківці продемонстрували справжні бійцівські якості та до останньої секунди матчу не втрачали віри у власні сили. Юним «ураганівцям» не вдалося перемогти горлівських футзалістів, однак срібні нагороди Кубку України U-12 вибороли цілком заслужено.

За словами головного тренера ДЮСШ «Ураган» Володимира Слободяна, найбільше допомогли своїй команді Олег Негела і Станіслав Шевченко, які показали високий рівень футзальної майстерності. Основним недоліком команди була відсутність досвідченого воротаря, оскільки захищати ворота довелося хлопцям, які зазвичай відстоюють честь команди на майданчику, а не у воротах. Та все ж результатом змагань і виступами своїх підопічних наставник цілком задоволений. «Ми сподівалися на нагороди і приємно, що свого все ж досягли. Тепер будемо готуватися до чемпіонату України, який пройде в лютому 2013 року в Горлівці», – зазначив Володимир Слободян.

Олена ЯРЕМЧУК, прес-служба НФК «Ураган»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.