Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 07 декабря 2012, 10:00
1032
1

Состоялось заседание Центрального Совета ПФЛ

В мероприятии принял участие первый вице-президент ФФУ Анатолий Попов

| Обновлено 07 декабря 2012, 10:00
1032
1
Состоялось заседание Центрального Совета ПФЛ

6 грудня 2012 року у приміщенні ПФЛ відбулося засідання Центральної Ради, у якому також взяв участь перший віце-президент Федерації футболу Анатолій Попов.

У ході роботи обговорено низку стратегічних питань щодо подальшої діяльності Ліги та клубів в рамках проведення чемпіонату з футболу.

За підсумками засідання членами Центральної Ради прийнято ряд рішень і доручень щодо розроблення змін і доповнень до регламентних і статутних документів.




Формат змагань у другій лізі

Зважаючи на переважну більшість позитивних відгуків щодо існуючого формату змагань серед команд другої ліги, члени Центральної Ради вирішили доручити першому віце-президентові ПФЛ, президентові ФК «Скала» Моршин Кмітю М. І. та віце-президентові ПФЛ, віце-президентові ФК «Полтава» Полтава Пожечевському В. О. провести з клубами другої ліги аналітичну роботу щодо визначення можливих форматів змагань серед команд клубів другої ліги ПФЛ у сезоні 2013-2014 років, узагальнити інформацію та надати на розгляд Центральній Раді з наступним затвердженням Конференцією.

Фінансові питання

Учасники засідання ухвалили постанову щодо фінансових боргів клубів. Так, МФК «Миколаїв» Миколаїв, «Динамо» Хмельницький, «Жемчужина» Ялта, «Оболонь» Київ, «Кристал» Херсон, «Гірник-Спорт» Комсомольськ та СКА Одеса мають погасити заборгованість перед ПФЛ по річних та інших обов’язкових грошових внесках до 20 грудня поточного року. У разі невиконання, до зазначених клубів буде застосовано дисциплінарних санкцій в установленому порядку. Крім цього, вирішено доручити Адміністрації ПФЛ підготувати пропозиції щодо зменшення розміру третьої частини заявкового внеску на участь у змаганнях та надати їх на розгляд Центральній Раді.



Документи

Під час роботи затверджено відповідні зміни до Регламенту ПФЛ у зв’язку із ліквідацією Дисциплінарного комітету Ліги, внесення яких обумовлено рішенням Виконкому ФФУ. Те ж саме стосується і Договору про організацію та проведення Всеукраїнських змагань серед команд Об’єднання футбольних клубів «Професіональна футбольна ліга України» сезону 2012-2013 років. Окрім внесення поправок до регламентних та статутних документів, члени Центральної Ради ухвалили наступне рішення: зважаючи на відповідну директиву КДК ФФУ, з весняної частини чемпіонату облік жовтих та червоних карток для першого та другого дивізіонів вестиметься окремо.

Маркетингова діяльність

Маркетинговому партнеру ПФЛ ТОВ «Ліга Футбол» доручено продовжити діяльність стосовно реалізації комерційних прав ПФЛ, особливо в частині проведення переговорів з потенційними спонсорами змагань. Також згідно з рішенням Центральної Ради, у термін до 20 березня 2013 року клуби ПФЛ мають виконати вимоги Положення про організацію трансляцій матчів чемпіонату України серед команд першої ліги. Зокрема дана постанова стосується підготовки стадіонів до проведення телевізійних трансляцій.



Співпраця

В рамках партнерських стосунків члени Центральної Ради підтримали пропозицію налагодити постійну співпрацю з ФФУ, ААФУ та регіональними федераціями з поєднання зусиль стосовно розвитку професіонального та аматорського футболу з метою створення економічної та інфраструктурної основи для залучення аматорських команд до складу ПФЛ, особливо в західних областях. Крім цього, ухвалено пропозицію проводити систематичну роботу з клубами та глядачами з питань забезпечення громадського порядку та безпеки під час змагань, у тому числі шляхом організації протягом лютого 2013 року заходів з обміну досвідом провідних клубів ПФЛ та Прем’єр-ліги.

Навчання

У контексті підвищення кваліфікаційного рівня учасників змагань члени Центральної Ради схвалили ідею провести у першому кварталі 2013 року семінар з керівниками клубів щодо питань менеджменту та маркетингу. Також спільно з Комітетом ФФУ з питань стадіонів та безпеки проведення змагань у січні-лютому 2013 року буде проведено навчання тренерів стюардів для клубів першої та другої ліг.

pfl.ua

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.