Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига чемпионов
| Обновлено 05 декабря 2012, 17:09
1142
2

ЭДУАРДО: «Хотим финишировать первыми в группе»

Форвад «Шахтера» рассказал о подготовке команды к матчу с «Ювентусом»

| Обновлено 05 декабря 2012, 17:09
1142
2
ЭДУАРДО: «Хотим финишировать первыми в группе»

«Ми готові до матчу з «Ювентусом». Зрозуміло, що нам буде важко, але ми хочемо перемогти, щоб фінішувати першими у своїй групі».

«Шахтареві» не зможе допомогти дискваліфікований Луїс Адріано. У матчі чемпіонату проти «Кривбасу» Мірча Луческу довірив місце у старті саме Едуардо.
 
«Я не знаю чи зіграю проти «Ювентуса» з перших хвилин. Містер ще нічого не говорив про стартовий склад. Він це зробить у день матчу. Можу сказати, що я готовий і буду чекати на свій шанс. Як перемогти «Юве»? Ми будемо грати на рідному стадіоні і нас будуть підтримувати наші вболівальники. Нам важливо успішно завершити рік, щоб з гарним настроєм відправитися на канікули.
 
Буффон? Було б приємно забити у ворота одного з найкращих голкіперів світу. Він дійсно видатний футболіст, а «Ювентус» дуже сильна команда. Але головне — це перемога «Шахтаря».
 
На початку сезону у нас не дуже вірили, але ми знали свою силу і знали, що можемо на рівних змагатися з такими командами як «Ювентус» та «Челсі». Минулого сезону нам не щастило у Лізі чемпіонів, але тепер ми можемо грати практично проти будь-якого суперника. Тому наші успіхи мене зовсім не дивують.
 
Чого я очікую від жеребкування 1/8 фіналу Ліги чемпіонів? Про це ще рано говорити. Спочатку нам потрібно зіграти з «Ювентусом», щоб дізнатися своє підсумкове місце у групі. Я також не знаю, які команди стануть першими та другими у своїх квартетах. Скажу лише, що не хотілося б зустрітися з «Барселоною» та «Реалом», - зазначив Едуардо.
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
thirteen
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
KADET_97
А Я ХОЧУ FERARI