Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
2877
9

Сергей КУНИЦЫН: «Селюк постоянно меня провоцирует»

Президент «Таврии» не хочет вступать с Дмитрием Селюком ни в какую полемику

Сергей КУНИЦЫН: «Селюк постоянно меня провоцирует»
Сергей Куницын

Президент «Таврії» вивчає ситуацію з контрактом Семена Альтмана

Очільника кримського клубу змогли «спіймати» у коридорах Будинку футболу після чергового засідання виконкому ФФУ. Пан Куніцин прокоментував ЗМІ останні події навколо «Таврії».

— Сергію Володимировичу, чи відповідає дійсності той факт, що колишній віце-президент сімферопольського ФК Дмитро Селюк не є офіційним агентом ФІФА?
— До нас надійшов лист УЄФА, де чітко говориться про те, що пан Селюк і справді не є футбольним агентом. Він працює через агентство, це — правда, але сам ліцензії УЄФА не має.

Якщо ж враховувати те, що Дмитро Дмитрович постійно провокує мене на конфлікти, то вважаю недоречним коментувати його виступи в пресі. Мені здається, що він навмисне намагається спровокувати мене. Насправді ж, вважаю, що протистояння Куніцин—Селюк немає. До того ж, переконаний, що опускатися до рівня сварок і суперечок з цією людиною — це нижче моєї гідності.
Зараз, окрім того, що я є президентом «Таврії» та головою Кримської федерації футболу, цього року я ще й відучився на курсах ліцензування, відтак отримав диплом тренера УЄФА. Тож футбол вивчаю, можна сказати, професіонально. І з цією людиною в жодну полеміку вступати не хочу. Так само, як і з деякими іншими людьми. До того ж, вважаю, що це не професіонально і не етично — давати оцінки українському футболу, перебуваючи в Барселоні.

— Проте пан Селюк заявляв, що в колишнього тренера «Таврії» Семена Альтмана зарплата, згідно з контрактом, була, нібито, майже вісімсот тисяч доларів на рік. Тоді ж як, по відомості, зарплата Семена Йосиповича складала нібито чотирнадцять тисяч гривень на місяць. Чи не внесете в ці цифри ясності?
— Спиратися потрібно на офіційні документи. Для мене було вкрай неприємно, що Семен Йосипович заявив, що на контракті, який ми підписали, стоїть не його підпис. Ми призначили дактилоскопічну експертизу, тож доведемо, що то його підписи. Розберемося в суді.

— А напряму із Селюком ви не намагалися розв’язати всі ці негаразди?
— Особисто з Дмитром Дмитровичем розмовляв телефоном рік тому. Більше з ним не спілкувалися й, сподіваюся, більше з ним не контактуватиму.

— А якою буде доля тих футболістів, яких свого часу привів Селюк?
— Таких залишилося двоє — Аніс Буссаїді та Гомес. Вони зараз виступають в основному складі команди. Ті гравці, які ведуть себе порядно й влаштовують Олега Лужного за своїми спортивними якостями, в складі.

— Після матчу з «Металістом» Олег Лужний сказав, що понад вісімдесят відсотків складу треба буде міняти…
— Думаю, що Олег Романович був у тяжкому психологічному стані. Усе-таки команда зазнала розгромної поразки, навіть попри те, що були об’єктивні причини (сім провідних гравців травмувалися). До того ж, на футболістів психологічно тиснуть події, що відбуваються навколо клубу. Усі ж вони сучасні люди й працюють з Інтернетом. Сподіваюся, що після завершення осінньої частини змагань усі відпочинуть, відновляться, відтак проведемо тренувальні збори й все буде добре. Усе-таки в нас ще є непогані перспективи в розіграші Кубка України.

Олексій КОМАРОВСЬКИЙ, «Український футбол»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Арсенал – Челси. Прогноз и анонс на матч чемпионата Англии
Футбол | 23 апреля 2024, 06:01 0
Арсенал – Челси. Прогноз и анонс на матч чемпионата Англии

Sport.ua вместе с GGBET анонсирует интересный поединок в АПЛ

Анчелотти оценил матч против Барселоны, в котором Лунин пропустил два гола
Футбол | 22 апреля 2024, 07:43 1
Анчелотти оценил матч против Барселоны, в котором Лунин пропустил два гола

21 апреля «Реал» обыграл «сине-гранатовых» со счетом 3:2, Андрей вышел в старте команды

Комментарии 9
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
taipen
а більше ніхто й не погодиться при такому розкладі, якщо лужний піде
Ni-95Roman
Зараз, окрім того, що я є президентом «Таврії» та головою Кримської федерації футболу, цього року я ще й відучився на курсах ліцензування, відтак отримав диплом тренера УЄФА.
Такими темпами он скоро сменит Лужного. Вот смеху то будет...
Николай(Донбасс)
В смысле компромат на жулика подкидывает? Так ты Сережа, не волнуйся! Мы и без Селюка знаем, что ты чистопородный... жулик.
geco
Куницын пытается через Стороженко повлиять на ситуацию с С Альтманом. Поэтому появилась статья Стороженко. Он говорит через суд , думаю суд будет , но над Куней. Альтман получал зарплату 14000 гривен , кошки смеются на словами этого Куни. Воровал не платил налоги . Вот состав преступления , за которые Куницына нужно судить. Получается , что Кличко набрал к себе в команду преступников . Теперь оно бегает и узнает , а кто же такой Селюк , а когда он числился вице президентом Таврии , он вопросов не задавал . Экспертиза должна проводится независимым , зарубежным экспертным бюро , но не его Васюковым и юристом , которые через сканер подделали подпись Альтмана . Если Альтман сказал , что не подписывал , то этому человеку я верю, но Куне верить нельзя , трусливый и брехливый
valushko
...отримав диплом тренера УЄФА. Тож футбол вивчаю, можна сказати, професіонально.
Ещё один в сандалях!!!, блин сколько можно! Такое ощущение, что живу в каком-то кошмарном сне! А есть же те, кто это кушают и верят! Сколько зомбированных кругом, раз позволяют таким упырышам рулить в стране!
Dmitry_Kogan
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ruslan_12
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
qaz2008r
Напевно це Куницин в "тяжкому психологічному стані"
Dmitry_Kogan
Как может президент говорить что тренер не прав?
Ему опытный тренер говрит "надо менять".. а этот "нет, не надо". Цирк. Может он еще будет выбирать состав, тактику?
Человеку не нужны победы, судя по всему. Он свою денежку с рекламы и трансляций получает.. и ему хватает.