Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 30 ноября 2012, 14:36
2799
5

НОК Украины удивлен позицией Клочковой

НОК выступил с официальным заявлением по ситуации с главой киевского отделения

| Обновлено 30 ноября 2012, 14:36
2799
5
НОК Украины удивлен позицией Клочковой

На сайте НОК Украины появилось официальное заявление по конфликту Олимпийского комитета и главы киевского отделения Яны Клочковой. Напомним, что несколько дней назад олимпийская чемпионка приняла решение покинуть свой пост.

«Національний олімпійський комітет України здивований необґрунтованими звинуваченнями на нашу адресу, розміщеними на особистому блозі голови Київського міського відділення Національного олімпійського комітету України Яни Клочкової.

1,5 роки тому Яна Олександрівна очолила Київське міське відділення НОК, взявши курс на реалізацію своєї програми, озвученої під час її виборів.
 
Саме у програмі зазначалося, що вона зробить свій внесок у розвиток олімпійського руху через такі основні напрямки своєї діяльності як, зокрема, – зміцнення організації, просування ідей і цінностей Олімпізму, співпрацю з НОК України, спортивними федераціями й іншими установами і організаціями.
 
Натомість, керівник Київського міського відділення звинувачує НОК у тому, що протягом терміну, що минув, не змогла організувати свою діяльність.
 
Відповідно до статутних документів відділення є самостійною громадською організацією із своїми органами управління (виконкомом та радою), самостійно формує свої доходи, бюджет, об'єм якого залежить від активності і уміння залучити кошти для своєї організації. Її керівник організовує роботу та звітує перед керівними органами свого відділення.
 
Зазначимо, що підтримка Національного олімпійського комітету полягає у фінансовій, матеріальній, організаційній та методичній допомозі та покликана сприяти результативній роботі відділення, а не забезпечувати його утримання. При цьому, свою співпрацю з 27 відділеннями НОК України будує на принципах їх рівності. Свої обов'язки перед відділеннями НОК України виконує і буде виконувати у повному обсязі.
 
Відповідно до статутних документів аналіз та оцінку роботи відділення та його керівництва роблять виконком та рада Київського міського відділення.
 
Національний олімпійський комітет України готовий вислухати пропозиції Київського міського відділення і громадськості з цього приводу. Ми відкриті для прозорого та конструктивного діалогу й звертаємось до всіх – бути коректними у висловлюваннях та емоціях, які не мають нічого спільного з етичними нормами поведінки, прийнятими в міжнародному та українському олімпійському русі».
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
orientirs
Ха... НОК проснулся и написал снова бред. Вначале ищите деньги сами, а затем мы должны финансировать. Так Клочкова и сказала, что НОК нефига не финансировал.
jphwra
достаточно подъехать и посмотреть на авто на которых "прозорые" ездят и весь ответ на лицо.
Skromnjaga17
Где ж вы были такие "открытые и прозорые", когда легкоатлеты перед ОИ (и не только они, видимо) жили в условиях хлева и за свои деньги обеспечивали себе подготовку и даже жратву? И пока они открыто не выступили, куда бабки уходили, по чьим карманам, открытые вы наши и честные?
Krot_Matroskin
Яна, по ходу, и сама не разобралась, где она работала...
Поручик Ржевский
НОК Украины удивлен позицией Клочковой
-----------------------------------
Отказалась от дерибана ?