Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 29 ноября 2012, 16:00
1607
9

Семир ШТИЛИЧ: «На наши неудачи повлияли судьи»

Футболист «Карпат» пообщался с польскими журналистами

| Обновлено 29 ноября 2012, 16:00
1607
9
Семир ШТИЛИЧ: «На наши неудачи повлияли судьи»
Семир Штилич

Семіра Штіліча в Польщі пам’ятають і досі. Не рідко на Інтернет-ресурсах можна зустріти повідомлення на кшталт: «Познанський «Лех» знайшов нового Штіліча». Тому не дивно, що провідні польські інформаційні портали слідкують за виступами боснійця і в «Карпатах». Нещодавно до Львова приїхали журналісти з Польщі і запросили плеймейкера «зелено-білих» на розмову...

«Рівень українського чемпіонату дуже високий, набагато вищий, ніж польська Екстракляса. Що тут говорити, коли «Шахтар», «Динамо», «Металіст» та «Дніпро» забезпечили собі місця на весну в єврокубках. Тут інша гра, ніж в Польщі. Команди більш агресивні, є багато виконавців світового класу. У Польщі, як правило, хто першими забив гол – той і матч виграв. В Україні один гол нічого не означає... Тому я добре знав, що роблю, коли переїздив до Львова» – розповідає Семір.

Звісно, журналістів зацікавила ситуація, що трапилася з «Карпатами». «Ніхто в клубі не очікував такої ситуації. Але я думаю, що на наші невдачі вплинули і судді. Ви можете подивитися на статистику і побачити, скільки у нас вилучень. Але крім цього, є і наші проблеми. Якщо ми швидко не заб’ємо гол, то починається певна нервозність. З «Кривбасом» ми забили на початку гри, і перемогли 6:0. Я думаю, що в нас є сильна команда, але ще треба трохи часу. Справа в тому, що по ходу сезону в нас змінився тренер. Замість Павла Кучерова прийшов Ніколай Костов. Він зробив кілька змін у складі і тактиці. Власне через цю перебудову результати не завжди відображали наших можливостей» – продовжує боснієць.

«Щодо моїх обов’язків на полі, то я, як і інші футболісти, маю допомагати обороні. Однак визнаю, що опорники в цьому плані працюють більше за мене. Саме завдяки їм мене можна назвати вільним художником. Тренер дозволяє мені імпровізувати, що не може не тішити. У Польщі в цьому плані мене обмежували, а тут я можу по-справжньому показати свої можливості» – Штіліч ділиться враженнями про тактичні нюанси.

Зачепили поляки і тему збірної Боснії та Герцеговини, куди Штіліча вже давненько не запрошували. «Я впевнений, що скоро отримаю запрошення. Головний тренер Сафет Сушіч регулярно зі мною спілкується. Він сказав, що не забуває про мене і як тільки я видам кілька хороших матчів поспіль у Прем’єр-лізі, то отримаю шанс в збірній. Я хочу зробити все для цього можливе, адже у нас є неймовірна можливість потрапити на чемпіонат світу в Бразилії. Боснія зараз має дуже хороший склад, а наші провідні гравці грають у кращих європейських клубах. Тож тренер збірної дає мені додаткову мотивацію».

Насамкінець плеймейкер «Карпат» розповів про своє подальше майбутнє: «В «Карпатах» я можу розкритися, показати себе, тож про перехід до іншого клубу навіть не думаю. Насамперед хочу досягти чогось саме у Львові» – підсумував Семір Штіліч.

Sport.ua

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 9
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Nord-West
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
vipfishman
Ну как скажете..Игрок действительно очень хороший,поэтому понимаю "не понимание" болельщиков Карпат
Richi555
львовяне против)))
vipfishman
Что уж говорить об отпечатке на лицах и в головах тех,кто проживает на берегах "полноводного" Кальмиуса!!! Просто страшно...
vipfishman
Классный игрок.Сказал об этом еще после матча ДК-Карпаты.И если честно ,рад был бы видеть его в Динамо!!!Если,конечно,львовяне не против)))
Richi555
Штіліч класний гравець! Надіюсь залишиться в Карпатах після зими! Костов його не відпустить!
vowashka
ти вже мабуть забув як ниє циган? нічого, скоро тобі випаде така можливіть.. а на рахунок Штіліча, то це нонсенс на 3 гри дискваліфікувати гравця за те, що й доказати неможливо. Особливо це вийшло "випадково" в той момент, коли він видав 2 прекрасних гри за Карпати.
doc_i
«Ніхто в клубі не очікував такої ситуації. Але я думаю, що на наші невдачі вплинули і судді. Ви можете подивитися на статистику і побачити, скільки у нас вилучень.» - нытье в чистом виде. Проживание за Збручем накладывает отпечаток.
il_cetriolo
думал будет очередное нытье от львовян, а тут оказывается похвалили нашу Премьер-лигу. Не ожидал