Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 27 ноября 2012, 15:30
2090
7

Браун ИДЕЙЕ: «Победа 4:0 – констатация нашей силы»

Один из героев киевского дерби поделился впечатлениями от матча

| Обновлено 27 ноября 2012, 15:30
2090
7
Браун ИДЕЙЕ: «Победа 4:0 – констатация нашей силы»

— Брауне, по завершенні матчу Олег Блохін сказав, що цей поєдинок був найкращим для «Динамо» під його орудою. Погоджуєтеся з цією думкою?
— Головне, що змогли здобути перемогу й потішити наших уболівальників великою кількістю забитих м’ячів. А чи був цей матч найкращим? Не знаю, це вам, журналістам, оцінювати.

— Особисто в мене склалося враження, що такої впевненої перемоги не було, якби в свою силу зіграв «Арсенал». На контрасті з поєдинком тижневої давнини проти «Шахтаря» ваш суперник виглядав дуже непереконливо…
— Це ваша думка, а ось мені не здалося, що «Арсенал» зіграв відверто погано: це — хороша команда, яка намагалася нав’язати нам боротьбу. Зрештою, ми були сильніші. Перемога 4:0 — це, вважаю, констатація нашої сили, а не слабкості нашого суперника. На даному етапі ми — кращі, ось і все.
 
— Останнім часом на вашу адресу лунає критика: мовляв, Ідейє збавив оберти порівняно зі стартом сезону. Підтвердженням цього були й кілька виходів у основі вашого прямого конкурента Марко Рубена. Як власні кондиції може оцінити особисто Браун Ідейє?
— Забивати в кожному матчі не під силу, мабуть, нікому. Так само, як і ніхто не застрахований від певних спадів. Тим не менше, не погоджуюся з тим, що нині перебуваю в поганій фізичній формі — в мене цілком нормальні, бойові кондиції, тому не завжди розумію подібні вислови на свою адресу.
 
— Якщо відверто, то в поєдинку з ПСЖ ви продемонстрували ледь не найгіршу гру в сезоні, майже не нав’язавши боротьбу Алексу та Тьяго Сілві й не створивши жодного голевого моменту…
— Для центрального форварда, який виступає на вістрі, найголов¬ніше — це підтримка. Якщо немає передач із глибини, якщо немає загострювальних пасів на вільний прос¬тір — не буде й влучень у ворота. Мені, як і будь-якому нападнику в світі, надважливий саме цей компонент.
 
— Роблю висновок, що в поєдинку з французами належної підтримки ви не відчували…
— Усім було складно проти команди рівня ПСЖ, нам десь не вистачало руху, тому й моментів у мене не виникало.
 
— У грі з «Арсеналом», судячи з вашого подвійного успіху, півзахист працював краще?
— Ну, перший м’яч забив не після гострого пасу, а на добиванні, а другий — це й справді більшою мірою заслуга Дуду, який віддав ідеальну передачу.
 
— Тиждень тому ви не без пригод поверталися до Києва з американського Маямі, де провели поєдинок за національну збірну та навіть відзначилися голом. Візит у збірну після тривалої перерви надав натхнення?
— Певною мірою, так. Був щасливий, що мої успішні виступи в Україні нарешті помітили наставники збірної Нігерії.
 
— Брауне, останнє запитання стосуватиметься післяматчевих подій. Як відреагували на новину про те, що Артема Мілевського виставлено на трансфер, і він, радше за все, залишить «Динамо» взимку?
— Якщо чесно, то мені шкода, що Мілевський може залишити наш клуб. На мою думку, він — дуже класний футболіст. Інша справа, що керівництво бачить ситуацію в цілому і, не маю сумнівів, ухвалить правильне рішення.
 
Гліб КОРНІЄНКО, «Український футбол».
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 7
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
sanitarium
Это тот случай, когда цыплят будем считать не по осени, а по весне... Точнее, по лету ))
LondoN_tm
Ога, сила есть, но вы ее теряете что-то часто, и восстанавливаете долго.
Тут либо вы в кандалах по полю бегаете (что маловероятно), либо бухаете после каждого матча, что даже на тренировки ходить не в состоянии. Тренера нет (даже при Сёмине тренера на вас не было), вот и воспитывать некому.
artyom314
Это точно!
TRASHER
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Vitalik1986zh
Победа 4:0 – констатация cлива!
krivbas1
Где ваша сила была с ПСЖ, особенно твоя Браун?!!
jimjimjim
Уверенный выход в ЛЕ-констатация вашей силы.