Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1766
8

Николаев выстоял в Александрии

Один из лидеров чемпионата теряет очки в родных стенах

Останній матч осінньо-літньої частини першості футболісти «Олександрії» грали в себе вдома проти МФК «Миколаїв». Історія зустрічей нараховує 17 матчів. На рахунку суперників по 6 перемог та 5 нічиїх. Цікаво, що жодного разу команди не зуміли виграти на полі один одного.

Проведення цього матчу було під загрозою, адже в попередньому матчі миколаївські футболісти відмовились виходити на поле у матчі проти ФК «Севастополь» через не виплату заробітної плати.

З перших хвилин матчу підопічні Андрія Купцова почали атакувати. Першим небезпечним моментом став удар Василя Грицука, який пробивав після передачі Сергія Старенького, але м’яч пролетів біля стійки воріт. За хвилину ще один момент втратив гравець господарів, коли захисник гостей зумів вибити м’яч з-під ніг, перевівши його на кутовий.

На 23-й хвилині зустрічі Віталій Гавриш чудовою передачею вивів Артема Поляруса один на один, який своїм чітким ударом відкрив рахунок.

Вже на 35-й хвилині В’ячеслав Шевченко віддав гарну передачу у штрафний майданчик на Поляруса, але той змарнувавши момент, пробив повз ворота.

Раз по раз олександрійці били по воротах Олега Чуваєва, але м’яч вперто не летів у площину воріт. На останній хвилині першого тайму Банада, Шевченко та Гавриш не визначились хто буде бити по воротах «корабелів» і черговий раз змарнували нагоду подвоїти рахунок. А на останній компенсованій хвилині Гавриш вкотре не влучив у ворота.

Вже на перших хвилинах другого тайму футболісти з  Миколаєва порушили правила проти Шевченка, але після удару Запорожана голкіпер гостей перевів м’яч на кутовий. Поступово гості вирівняли гру і почали тиснути захист олександрійців.  Перший небезпечний момент підопічні Р. Забранського створили на 54-й хвилині,коли гравець МФК «Миколаїв» пробивав по воротах Зарубіна. На 63-й Віктор Берко, який вийшов на заміну розібрався у штрафному майданчику олександрійців і зробив рахунок 1:1.

Одразу ж господарі  відповіли гострим моментом -  після подачі кутового Гавриш пробив над поперечиною.

Після помилки Антона Кічі в центрі поля швидка контратака мало не призвела до голу. Антон Голенков  не зумів переграти Зарубіна. 78-а хвилина – м’яч після удару Семенини м’яч просвистів біля дев’ятки воріт олександрійців.

В компенсований арбітром час господарі могли вирвати  перемогу, але після подачі зі штрафного Шевченко не влучив у ворота.

Після цієї нічиї ПФК «Олександрія» дозволила  своїм конкурентам відірватись у турнірній таблиці і остаточно закріпилась на третій сходинці перед весняно-літньої частини першості.

www.pfcalexandria.com.ua
 

ПФК «Олександрія» - МФК  «Миколаїв» - 1:1 (1:0)
ПФК «Олександрія»:
Зарубін, Сахневич, Чередніченко – к/к, Гавриш (Кралік,84), Шевченко, Полярус (Кіча, 64), Запорожан, Грицук, Старенький (Михальов, 87), Банада (Бондаренко, 79), Басов.
МФК «Миколаїв»: Чуваєв, Волков, Гудзикевич, Семенина, Тарасенко, Черній, Чернік (Чаус, 85), Давидов, Голенков, Ковальов, Бобаль (Берко, 51).
Попередження: В. Грицук (90+4)-І. Чернік (57),О. Тарасенко (89)
Голи: А. Полярус (23) - В. Берко (62).

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 8
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Antonio.Ali.
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
rovs
Николаев можно понять - команда показательно, перед своими болельщиками не вышла на матч против Севастополя, все получилось очень нашумевше. Но блин, почему одному лидеру подарить очки, а у другого забрать. Я не болельщик Александрии за справедливость. Вот и пусть поверит кто то николаевцам, что они не продажная команда, которая уже не раз славилась тем, что хорошо проводила первый круг, обеспечивала себе невылет, а во втором сливала кто больше заплатит
Nord-West
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Antonio.Ali.
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Niko_Dim
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Eurospring
Миколаїв - команда контрастів і разючої нестабільності.
Eurospring
Чи варто було підносити 3 очки Севастополю на блюдці, аби тепер здобути цілком пристойний результат на полі одного з лідерів???
guardmen
купцов НЕ ТРЕНЕР!!!