Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 22 ноября 2012, 09:39
1562
2

Сандро КОБАХИДЗЕ: «Что ни говори, а Шахтер лучше Арсенала»

Хавбек «канониров» не видит ничего плохого в игре на контратаках

| Обновлено 22 ноября 2012, 09:39
1562
2
Сандро КОБАХИДЗЕ: «Что ни говори, а Шахтер лучше Арсенала»
Сандро Кобахидзе

Один із героїв матчу проти «Шахтаря» побесідував із кореспондентом «УФ»

— Сандро, відчуття якоїсь історичної перемоги присутнє? Упадати в ейфорію не збираєтеся?
— На тривалі святкування, а тим паче — ейфорію, в нас часу немає (посміхається). Нині нелегкий період — втратили важливі очки в попередніх матчах, а тому слід надолужувати. Щодо історичності — не знаю… Звісно, приємно обіграти таку команду, як «Шахтар», першими відібрати в них очки й завдати першої поразки.

— Ви сьогодні вчергове успішно виконали роль джокера. Підозрюю, що перед виходом на поле головна настанова від Леоніда Кучука стосувалася створення моментів у величезних вільних зонах, що були в «Шахтаря»…
— Саме так. Одне з моїх першочергових завдань — розвиток контратак, і для цього справді була можливість.

— Очевидно, що цього разу «Арсенал» урахував помилки донецького матчу в першому турі, коли намагалися зіграти з «Шахтарем» у відкритий футбол і поплатилися шістьма пропущеними м’ячами. Згодні?
— У цілому, так. На зустрічних курсах тягатися з «гірниками» сенсу нема: такого собі навіть «Челсі» не дозволяв. Що не кажи, а «Шахтар» кращий за «Арсенал», отож нічого поганого в тому, що намагалися діяти на контратаках, не бачу.

— Менше тижня тому спілкувався з очільником «Арсеналу» Вадимом Рабіновичем, котрий був дуже роздратований, навіть казав, що застосує певні санкції. До матчу з «Шахтарем» бос клубу проявляв активність з цього приводу?
— Та ні, все тихо, спокійно начебто… Президент має право бути невдоволений, хоча не вважаю, що в останніх невдачах — лише наша вина. Просто не таланило…

— Опісля матчу Мірча Луческу розкритикував дії арбітра: на його думку, фол Ярослава Ракицького не тягнув на пряму червону картку. У вас є своя точка зору щодо цього?
— Яки схожий епізод стався коло наших воріт, то арбітр так само без зайвих вагань вилучив би нашого захисника. Щодо того моменту: з лави для запасних здалося, що арбітр усе вирішив правильно, а повтори поки що не дивився.

Гліб КОРНІЄНКО, газета Український футбол

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
alessandro13
Вот если бы вы ещё и Динамо так же отодрали!
yurko_ubyh2011
Вот кто должен играть в Динамо, а не всякие там Аруны и Гармаши.