Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 19 ноября 2012, 16:16
1478
1

Елена Костевич снова лучшая спортсменка месяца

Украинская спортсменка получила очередную награду от НОК Украины

| Обновлено 19 ноября 2012, 16:16
1478
1
Елена Костевич снова лучшая спортсменка месяца

Вже сьомий рік поспіль Національний олімпійський комітет України продовжує традицію започатковану у 2005-му – нагородження найкращого спортсмена місяця.

Олімпійська чемпіонка з кульової стрільби Олена Костевич вже вдруге у цьому році визнається Національним олімпійським комітетом України найкращою спортсменкою місяця.
 
Взагалі сезон 2012 року став для Олени напрочуд вдалим. «Срібло» чемпіонату Європи, дві бронзові медалі Ігор XXX Олімпіади в Лондоні й прекрасне його завершення – перемога у фіналі Кубка світу.
 
«Важко піднятись на вершину, але в двічі важче утриматись на ній. Ваш успіх – яскраве тому підтвердження. Ви не лише знову стали найкращою, а й гідно справились зі своєю місією - захистити титул, здобутий у 2011-му», - наголосив президент НОК України Сергій Бубка під час нагородження і вручення диплому, статуетки та грошової винагороди.
 
Головний олімпієць країни висловив сподівання побачити Олену і порадіти її успіхам в олімпійському Ріо-де-Жанейро-2016.
В свою чергу Олена Костевич подякувала за нагороду і визнання. «Дуже важливо, що після визнання тебе найкращою у світі, у себе на батьківщині, про тебе теж не забувають», - поділилася найкраща спортсменка жовтня.
 
«Приємно, коли між тренером і спортсменом є повне взаєморозуміння. Тому й результати не залишають себе довго чекати.
 
Олена та її наставник – Ігор Чередінов, який визнаний найкращим тренером жовтня, вже 14 років працюють разом. Можна лише побажати подальших успіхів цьому дуету і нових спортивних перемог», - відзначив головний олімпієць країни.
 
«Ми грамотно розподілили сили протягом усього сезону, що дало нам можливість на усіх важливих змаганнях демонструвати максимальні результати», - поділився секретами успіху найкращий тренер жовтня.
 
«Стабільно високі результати – перемоги на Олімпійських іграх, чемпіонатах світу, Європи говорять про те, що є єдина команда професіоналів. Хочу подякувати усім, й зокрема президенту Федерації стрільби України Олегу Волкову, за самовіддану роботу», - підкреслив Сергій Бубка.
 
Заслужені слова вдячності пролунали і на адресу Чернігівського обласного відділення НОК України, фізкультурно-спортивних товариствам, які захищає Олена – «Колос» та «Динамо», за постійну підтримку та допомогу у підготовці олімпійців.
 
«Впевнений, що така злагоджена робота стане запорукою нових яскравих перемог», - додав на завершення церемонії нагородження Сергій Бубка.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
lvurgaft
Молодец!Надеюсь,что до Рио останется.И еще надеюсь,что вместе с этим титулом и денег подзаработала,а то одними титулами сыт не будешь.