Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 18 ноября 2012, 12:44
1759
0

Самир ГАСАНОВ: «Нам удалось реализовать свои моменты»

«Звезда» - «Буковина» (3:1), послематчевая пресс-конференция

| Обновлено 18 ноября 2012, 12:44
1759
0
Самир ГАСАНОВ: «Нам удалось реализовать свои моменты»
Самир Гасанов

На післяматчевій прес – конференції чернівецьку «Буковину» представляв Сергій Черняк, бо головний тренер Вадим Заяць захворів. Тренер «Буковини» зазначив, що суперник покарав чернівецький колектив за помилки у простих ситуаціях. Тренер «Зірки» Самір Гасанов зауважив, що гравці кіровоградської команди майже виконали завдання на гру.

Самір Гасанов, тренер кіровоградської «Зірки»: «Завдання на звітний матч футболісти майже повністю виконали. На футбольному полі було багато боротьби та єдиноборств, в яких наші гравці не поступалися. Нам вдалося реалізувати свої моменти. Деякі футболісти, які грали не на своїх позиціях, діяли добре. Все це призвело до позитивного для нас результату. Психологічно результат тиснув на гравців і тренерів. До нас команди в турнірній таблиці підтягувалися. Було складно готуватися до матчу. Нам було важко тренуватися через погодні умови. Зазначу, що психологічному настрою гравців ми приділили чималу увагу».

Сергій Черняк, тренер чернівецької «Буковини»: «Сьогодні було багато боротьби. У цьому матчі далося взнаки те, що ми не грали з «Оболонню». На жаль, ми не змогли знайти хорошого спаринг – партнера. Було багато помилок у простих ситуаціях. Суперник нас покарав. Поразка – нічого не сталося. Цього року у нас є ще один матч. Будемо налаштовуватися на нього».

ФСК Буковина

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.