Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1265
0

Александрия не имеет проблем с Арсеналом

В чемпионате Украины два лидера - «Александрия» не отстает от «Стали»

20-й тур чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги ставив безліч питань, серед яких вихід на поле футболістів «Оболоні» у протистоянні з алчевською «Сталлю», існування МФК «Миколаїв»,  та чи переможе ПФК «Олександрія» у матчі з білоцерківським «Арсеналом»?

У команди з Білої Церкви зараз не найкращі часи. Реорганізація в клубі та великі зміни всередині команди призвели до того, що колектив залишився без головного тренера та багатьох гравців основного складу. Як наслідок, білоцерківці вийшли на поле під керівництвом начальника команди Олега Сокирки та консультанта Олега Федорчука та 700 глядачів на стадіоні «Трудові резерви», серед яких були і фанати «Олександрії», яких приїхало близько 20 осіб.

З перших хвилин олександрійці почали атакувати ворота «Арсеналу».  І вже на 12-й хвилині Артем Полярус віддав передачу на Сергія Старенького, який обігравши захисника влучно пробив у нижній кут воріт господарів. 0:1.

Повністю заволодівши ініціативою підопічні А.Купцова постійно створювали небезпечні моменти біля воріт суперника. В.Грицук,  С.Старенький, В. Шевчено, А.Полярус  пробивали по воротах, але в одних випадках м’яч не влучав у площину воріт, а в інших  М.Марущак рятував «канонірів».

Під час однієї з небагатьох атак білоцерківців, футболісти «Олександрії» перехопили м’яч і швидко перейшли до контратаки, під час якої В'ячеслав Шевченко вийшов один на один з Мар'яном Марущаком і забив свій 10–й гол в сезоні. Йшла 38-а хвилина матчу - 0:2.

На цьому олександрійці не зупинились, а продовжували атакувати.  І на 45-й хвилині після чергового удару  В'ячеслава Шевченка рахунок стає 0:3.
 
У другому таймі футболісти ПФК «Олександрії» створили велику кількість гольових моментів. Але думки про  вже здобуту перемогу приспали пильність, чим відразу скористалися господарі поля, на 87-й хвилині відзначився Д. Проневич.

Дивлячись на велику кількість розгублених моментів, до справи взявся центральний захисник,  Ігор Чередніченко, який після навісної передачі зі штрафного поставив крапку у цій зустрічі, на 90-й хвилині матчу, рахунок 1:4.

Одразу після матчу нам вдалося поспілкуватися з головним тренером ПФК «Олександрія» Андрієм Купцовим, який поділився думками стосовно матчу:
-  Я задоволений результатом, адже ми забили 4 м'ячі. Дуже добре, що ми забили швидкий гол, адже це дозволило нам почуватися на полі  більш впевнено і контролювати хід поєдинку. Тим паче, що перемога була обов’язковою, для того, аби утриматися в трійці лідерів. Ми переграли суперника за всіма компонентами футбольного мистецтва. Звичайно, ми розуміємо  клубні проблеми, які зараз має «Арсенал»,  і ті, які він мав у першому колі, і цей психологічний тягар ми повністю використали. Сьогодні  ми дали можливість відпочити А.Запорожану, тому замість нього на лівому фланзі оборони зіграв Р.Протіч, який впорався зі своїм завданням. Загалом, я задоволений грою команди. Але  через власну розслабленість, ми пропустили необов’язковий  гол. Вдячний фанатам, які приїхали до Білої Церкви підтримати нас, а також хотілося аби на останній матч з МФК «Миколаїв» прийшло якомога більше вболівальників.

Нагадаємо, що останній матч в 2012-му році «Олександрія» проведе 24 листопада о 15:00, проти МФК «Миколаїв».


«Арсенал» (БЦ) – ПФК «Олександрія» - 1:4 (0:3)
«Арсенал»:
Марущак (Сімаков, 46), Романюк (Ковельський, 76), Коваленко, Стоян М., Антонюк Д., Проневич (к/к), Дячук-Ставицький, Ординський, Алексанов, Чорномаз (Штика,86), Степанков (Мирослін, 80).
«Олександрія»: Зарубін, Протіч, Чередніченко (к/к), Гавриш (Кралік, 46), Шевченко (Міхальов, 46), Полярус, Грицук, Старенький (Кіча,70), Микицей, Бондаренко, Басов (Назаренко,78).
Попередження:  В. Бондаренко, 44.
Голи: Д. Проневич (87) – С. Старенький (12), В.Шевченко (38, 45), І. Чередніченко (90)

www.pfcalexandria.com.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.