Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Международные турниры
| Обновлено 18 ноября 2012, 23:04
3382
8

Максим ПАВЛЕНКО: «Одного бажання було замало»

Капітан збірної України з футзалу Максим ПАВЛЕНКО про виступ команди на чемпіонаті світу

| Обновлено 18 ноября 2012, 23:04
3382
8
Максим ПАВЛЕНКО: «Одного бажання було замало»

Гравець національної збірної України Максим Павленко в інтерв’ю прес-службі львівської «Енергії» розповів про причини невдачі «синьо-жовтих» у чвертьфінальному матчі чемпіонату світу проти команди Колумбії. 

- Найперше хочу відзначити, що жодної недооцінки суперника нами не було, - каже Павленко. - Перед чвертьфіналом ми один-одному не раз повторювали, що такий шанс випадає раз у житті і потрібно добре підготуватися. Ми розуміли, що переможець чвертьфіналу наступну гру проводитиме за медалі. Але як засвідчила сама гра, одного бажання було замало. Шкода… Рівень нашої індивідуальної майстерності був не на найвищому рівні, ми припускалися великої кількості помилок, невдало реалізовували стандарти. У поразці від Колумбії винні тільки ми, гравці. Когось звинувачувати ми не вправі. Програли самі. Дуже прикро, але щось зараз виправити уже неможливо.

- Що скажеш про збірну Колумбії? В чому полягали труднощі гри з цим суперником?
- Ми переглянули усі матчі колумбійців, бачили, що це дуже зібрана команда. Чимось вони нагадують збірну України: жартома говорили, що колумбійці і самі не грають, і супернику не дають. Ми знали про їхній щільний захист. Але в збірній України є проблеми із позиційним нападом. Ми це також розуміли. Тому домовилися про контроль м’яча і завдяки постійним переміщенням створювати вільні зони. Але реалізувати цей план не вдалося. Ми пропустили контратаку, почали ще більше хвилюватися.  А потрібно було заспокоїтися. Надалі намагалися більше діяти індивідуально. Загалом, вважаю, що якщо так сталося, значить так і мало бути. Випадковостей не буває. Переглядали матч Іран – Колумбія, бачили перед якими проблемами повстали іранці. І у чвертьфіналі ми зіштовхнулися з аналогічними проблемами.

- Погодишся, що збірній України дуже поталанило із суперниками на чемпіонаті світу?
- Суперників не обирають, усе вирішує жеребкування. Поталанило нам з ним чи ні, це усе відносно. Повторюю, ми суперників не обирали.

- Хто із суперників тобі найбільше сподобався, з ким було найважче (крім колумбійців)? Мабуть, з парагвайцями?
- На чемпіонаті світу найскладнішими для нас були перший і останній матчі. У грі із парагвайцями очікували трохи іншого. Хлопці, які уже грали проти них, казали, що збірна Парагваю показала найгірший рівень гри за усю історію проведення матчів із ними. Ми хвилювалися, не реалізовували моменти. Через це і виникла така напруга. А в останньому нашому матчі на Мундіалі ми дуже переживали за результат. Тому, можливо, усе так і вийшло. Але нікого крім себе ніхто із нас не вправі звинувачувати. Тільки ми в усьому винні. На майданчик виходять гравці, які повинні виконувати завдання. Якщо не вдалося цього зробити, значить є над чим працювати. Потрібно робити висновки і виправляти помилки в своїй грі.

www.energia.lviv.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 8
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
azikc
Борисполь втретил Вас - угрюмых и печальных,
вернулись Вы ни с чем, а все так рядом было,
бразильцы ждали Вас - зачем Вы соскочили,
и в корне нить судьбы себе перекроили.
Ваш путь несложным был - итог его печален,
Вы начали с ничьи - закончили баранкой,
и жребия такого Вам больше не снискать,
и про финал с Россией Вам больше не мечтать.
Мы зрели на экране - как много Вы хотели,
и гимн когда игрался - Вы все слегка потели,
и взгляды Ваши зорки, и лица Ваши строги,
все страстью наделенны, и по игре способны.
Но что-то не срослося - не дался Вам успех,
и глубину ответа - в чем суть больших побед,
Вы не смогли найти все - вот в этом Ваш пробел,
и время новых сборных - слова, как полный бред.
А то, что так случилось - законности процесс,
и то, что Вы достигли - по сути Ваш предел,
но не в упрек Вам это, а сущности акцент,
в таком составе сборной и так большой успех.
Тот дядя, что у бровки, в костюмчике, все класс,
но вдруг взглянуть на образ - бездарный негодяй,
без темы, без понятий, без знаний как играть,
зато в карман валюту готов всегда напхать.
Побольше упражняться - терпеть, стонать, рыгать,
трудиться всем до пота, чтоб снова побеждать,
в предельно явном виде все сбудутся мечты,
и Вас Борисполь встретит с медалью на груди.
ALTA12
Если,кто-расскажет,в сборную при "лисе"никогда не попадёт, поэтому, главное, ЧТО?, главное сборная, а не результат для Украины.А в сборной безлад с таким ?????????м.
trancelife
Как мне хочется, чтобы хоть кто-то из сборников (бывших и нынешних) рассказал всю правду о том, что творится в сборной Лисенчука.
cl09
Максим, ты интервью давал в присутствии Лисы????? ))))
celenia_gri
Очень надеюсь он сыграет еще на ЧЕ и ЧМ, жаль что не удалось зацепиться за полуфинал!
andrei_kuzovik
..конечно слабо, вырвать ничью в первом матче, а потом выиграть еще 3 не каждая четверка сможет самостоятельно, по этому уже к матчу с Колумбией была усталость наверное, если бы вторая четверка хоть не много помогала то может играли бы в полуфинале, а так есть что есть! Макс красавчик, надеюсь еще долго будешь радовать игрой!
Andrej_196310
Цікаво "домовилися про контроль м’яча і завдяки постійним переміщенням створювати вільні зони",з ким ви домовились?)Чому наш "славетний тренер" футзалу не сказав якої тактики дотримуватись в грі проти Колумбії,за рахунок чого ви мали вскрити їхню оборону.Чому він по ходу гри втратив контроль над ситуацією,і вас в кінці гри почалась такаж паніка як і в нього,точніше сказати агонія.Шкода адже жереб до нашої збірної був дуже вдалий....
alekberov
Коментар присмаком співбесіди капітана з тренером збірної:дуже дипломатично,а взагалі ні про що.МАКСИМЕ-ХОТІЛОСЯ БІЛЬШОГО.Таке враження,читаючи коментар,що ти винен більше всіх.Як капітан ти мав зізнатися,що уся команда разом з тренером бачила себе у півфіналі,судячи з інтервью вашого тренера.Це була вирішальна колективна помилка.Ваш керманич договорився до фіналу перегравши по дорозі збірну Бразилії.Ви всі захваріли від його слів і вийшли на гру зтурбованими.Твоя інтелектуальна щирість мала б зізнатися,що всі ВИ впевненні були в перемозі над Колумбією. Найважливіший фактор вашого фіаско.В грі з Колумбією четвірка Енергії виглядала слабо,тому такий результат.