Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 17 ноября 2012, 18:48
4242
3

Роман ГРИГОРЧУК: «У меня «средние» эмоции»

«Говерла» – «Черноморец» – 1:1. Послематчевая пресс-конференция

| Обновлено 17 ноября 2012, 18:48
4242
3
Роман ГРИГОРЧУК: «У меня «средние» эмоции»

Роман ГРИГОРЧУК (главный тренер «Черноморца»):

–  Мы сыграли вничью, и этот результат не является поводом для разочарования, либо радости. У меня «средние» эмоции. Сегодняшняя игра для нас послужит объемным материалом для анализа. Она показала нам наши недостатки, проблемы, то, над чем мы должны работать. Мы проведем глубокий анализ и воспользуемся этим материалом, для того, чтобы стать лучше.

–  У вас стоит задание попасть в еврокубки?
–  Мы с вами находимся в спорте, а здесь не может не стоять задание быть первыми. Мы ставим перед собой наивысшие задания, при этом реально смотрим на вещи и ситуацию, в которой мы находимся.

–  Сказалось ли отсутствие Де Матоса в сегодняшней игре?
–  Когда я говорил, что мы видим свои недостатки, то это касалось и кадровых проблем. В этом плане нам надо доработать. Сегодня, мы не имели возможности ускорить игру или сделать ее более сильной. Надеялись, это произойдет после замен, а вышло так, что лучше не стало. В психологическом плане, мы находимся на таком уровне, когда должны показывать свой уровень вне зависимости от соперника, домашняя или выездная игра, погода и т.д. Мы чувствуем потерю одного игрока, хотя не должны.

Sport.ua


Олександр СЕВІДОВ, головний тренер «Говерли»:

- На жаль, знову не вдалося перемогти. Ми сьогодні зіграли з хорошою командою, яка знаходиться нині в зоні єврокубків. Радує те, що ми в жодному компоненті «Чорноморцю» не поступилися. Нам, на жаль, важко грати в «меншості» з першої хвилини. Не готові ми ще до того.

- Як розцінюєте гру Тодорова в сьогоднішньому матчі?
- У нас багато проблем, не хочу переходити на особистості. Ми хотіли перемогти, але є певні кадрові проблеми, через що не можемо виставити оптимальний склад.  Хоча створили багато гольових моментів, які мали реалізовувати. Напевно, Бог нас за щось карає. «Чорноморець» у другому таймі двічі вдарив по наших воротах і забив, в минулій грі «Ворскла» взагалі не била по воротах, а рахунок вже був 1:1. Значить нам потрібно, як казав Леонід Кучук – працювати, працювати й ще раз працювати…

Чого мене не питаєте за що мене вилучили?

- Ми  бачили, за що вас вилучили…
- Ну, сьогодні напевно була класика нашого суддівства. М’яч ще навіть не долетів до штрафного майданчика, а арбітр вже свистить за фол в атаці. Таких штрафних можна ставити десятків зо два, обов’язково хтось когось штовхає поки м’яч у повітрі. В мене все кипить, але ж я не Кополовець, я трохи старший, а міг би наговорити багато. Але так не можна, адже арбітр – один із найперспективніших арбітрів України. Два однакових моменти і два штрафні в ворота «Говерли» – так не буває. Потрібно вже совість мати, а совість – проблемна позиція в нашій країні, її не можна купити чи замовити в інтернет-магазині чи за кордоном. Ви уявляєте, як важко Колліні, він же гадає, що в наших рефері є совість… Цікаво, чи міг собі червону картку показати сам арбітр за таку роботу. От так взяв, напартачив, «психанув», сам собі показав червону картку й пішов із поля. От це б був справжній подвиг. Тоді б казали, що Бойко – найкращий арбітр всіх часів і народів, він сам себе покарав за погане суддівство.

- Як гадаєте, результат закономірний?
- Ми не задоволені результатом, безумовно, нам би хотілося перемагати.  Але тим не менш, хоч і маленькими кроками, ми все ж рухаємося вперед. Дуже шкода, якщо в кінцевому підсумку нам цього виявиться замало, тим не менш, думаю, що сьогодні вам нема за що дорікнути гравцям. Вони старалися в міру своїх можливостей грати з «Чорноморцем», який претендує в наступному році грати в єврокубках. А в нас команда, яка лише два місяці тому зібралася в цьому складі, який маємо, звісно, нам не вистачає зіграності і фізпідготовки.

- Сподіваємося, що наша команда добре зіграє в наступних поєдинках…
- Там точно вже гравців не потрібно стимулювати перед «Шахтарем» та «Динамо». Потрібно, щоб ми не просто зіграли, а якби набрали 4 очки – це було б здорово. Якщо обіграємо «Шахтар», то нас на вокзалі ужгородці зустрічатимуть  з квітами в супроводі оркестру…

www.fcgoverla.uz.ua

Источник ФК Черноморец
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
ChMP
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
GeoTan
На мой взгляд самой важной фразой было то, что ускорить игру было не кем и про замены, так чо ждем трансферов.
alex_kor
3-4 человека нужны зимой, на голову сильнее тех что имеются