Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Еврокубки
|
2599
0

Кубок ЕКВ. Континиум-Волынь-Университет побеждает Кале

Украинский клуб добыл уверенную победу в первом матче 1/8 финала

Кубок ЕКВ. Континиум-Волынь-Университет побеждает Кале

Богуслав Галицький випустив склад, що награвав у матчі з рівненською «Регіною»: Оболонська, Політанська, Довгополюк, Інна та Юля Молодцові, Туркула, Андрусенко.

З перших подач лучанки вирвались вперед. На першу технічну перерву команди пішли з рахунком 8:1! Француженки виглядали налякано і грали невпевнено. У більшості своїх подач першої партії гості просто не зуміли перекинути сітку. Успішний початок гри - не хороша заготовка волинянок чи розгубленість «Кале», а закономірність. Лучанки буквально були на голову вище суперниць. Перша партія завершилася з рахунком 25:11!
 
І в другій партій ВК «Континіум-Волинь-Університет» грав першим номером. Інна Молодцова кінчиками пальців перекинула м`яча - 2:1. Анна Довгополюк баскетбольним ударом вколотила в паркет - 3:1. Дівчата отримували велике задоволення від гри. На 40-й хвилині гри Лучанки вже виграли другу партію - 25:13.
 
І тільки в третій гості більш-менш нащупали гру лучанок і зуміли щось протиставити. 5:5, 6:6, 7:7, 8:8, 9:9... і так майже всю партію суперниці йшли нога в ногу. Ба, навіть «Кале» зміг вийти вперед на два пункти - 18:20. Але спочатку Інна Молодцова, а потім Анна Довгополюк встановили паритет в партії - 20:20. Не було зрозуміло чи закінчиться матч зараз, чи продовжиться ще на невизначену кількість партій. Богуслав Андрійович спершу випустив Оксану Підгурську замість Анастасії Оболонської, а згодом Анну Степанюк замість Ольги Андрусенко. І свіжими силами, вийшовши за рамки 25-ти, дівчата зуміли довести діло до кінця. Останньою атаку завершила Олена Туркула: блок-аут і 28:26.
 
«Континіум-Волинь-Університет» (Луцьк) - «Кале» (Франція) - 3:0 (25:11, 25:13, 28:26)
 
Суха домашня перемога надає впевненості перед виїзним матчем у Франції. Для виходу в 1/4 турніру потрібно перемагати і на виїзді, у випадку поразки призначається «золотий сет». Нагадаємо, саме за допомогою «золотого сету» лучанки пройшли італійську «П`яченцу». Гра відбудеться у Франції 22 листопада.

Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.