Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 15 ноября 2012, 14:41
2835
10

Роман ТОЛОЧКО: «Шевченко рано доверять руководить сборной»

Бывший игрок «Карпат» проанализировал игру сборной Украины в матче с Болгарией

| Обновлено 15 ноября 2012, 14:41
2835
10
Роман ТОЛОЧКО: «Шевченко рано доверять руководить сборной»

Україна виглядала доволі непогано. Зуміла взяти гру під свій контроль, більше володіла м’ячем і гол забила гарний зі стандартного положення. Преса гуділа перед цим матчем, що збірна Болгарії є потужною командою. Однак, відверто кажучи нічого особливого у діях болгар не помітив. Теперішній збірній Болгарії ще дуже далеко до рівня тієї команди, яка виступала на чемпіонаті світу 1994 року у США. Та ще й треба врахувати те, що збірна України грала без декількох ключових гравців у цій товариській грі. Якщо б такі гравці, як, скажімо, Коноплянка та Ярмоленко мали змогу грати у вчорашній грі, то підсумковий рахунок був би не 1:0 на нашу користь, а значно більший.

В загальному мені сподобався півзахист України. Добротно відіграв Ротань, який зараз перебуває у дуже хорошій формі. Після повернення з київського «Динамо» в дніпропетровське «Дніпро» цей півзахисник нарешті віднайшов свою гру, яку демонструє, як в клубі так і в національній збірній.
 
Гармаш зіграв на своєму рівні, старався. Активним був Федецький, який не грав захисника, а все-таки виконував більше атакувальних дій, граючи на атаку. Тимощук відіграв на своєму рівні. Щоправда, було помітно, що у нього немає ігрової практики у своєму клубі «Баварії». Добре ввійшов у другому таймі в гру Назаренко. Більше б хотілося гостроти у нападі. Щоправда, зараз маємо у цій ланці тих гравців, яких маємо…
 
Дивуюся Федерації футболу України, що такий довгий період часу ніяк не можемо визначитися з тим, хто буде головним тренером національної збірної України. Ця невизначеність накладає свій відбиток і на гру головної команди нашої країни і на її гравців і на вболівальників. Так не повинно бути. Як на мене Шевченку, попри те, що був хорошим гравцем, зараз ще рано доручати керувати збірною. Треба більш досвідченого тренера. Адже часу для експериментів не так вже й багато. Шанси на вихід з групи хоча й невеликі та все ж є і ними треба скористатися. А для цього потрібно згуртуватися та швидко знайти головного тренера, який би почав працювати.  

Галичина спортивна
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Лучший игрок плей-офф? 2 перфоманса Лунина возглавляют серьезный рейтинг ЛЧ
Футбол | 18 апреля 2024, 13:01 1
Лучший игрок плей-офф? 2 перфоманса Лунина возглавляют серьезный рейтинг ЛЧ

Украинский вратарь «Реала» выдал 2 невероятно мощных матча

Куртуа одним словом охарактеризовал Лунина после победы Реала над Ман Сити
Футбол | 18 апреля 2024, 01:50 1
Куртуа одним словом охарактеризовал Лунина после победы Реала над Ман Сити

Тибо опубликовал короткий твит после ответного матча 1/4 финала Лиги чемпионов

Комментарии 10
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Voland02534
Если еще кто ничего не понял, могу пояснить: что происходит на самом деле. Никто Шеву не собирается рассматривать серьезно в качестве главного тренера сборной, просто после его провала в политике (т.к. ему обещали проход в раду) имидж его упал, и его надо было как-то поднять вот и придумали этот ход, чтобы его пошатнувшийся имидж как-то восстановить , и после того как он подумает... и откажется-поблагодарив за оказанное доверие- назначат тренером Заварова А.-вот и все. Неужели Шева пойдет на очередную авантюру с этим назначением- ему что одного провала мало- он что хочет совсем сам-себя опустить???
Remark79
Ну а якщо чесно, хтось вырить, що з Шеви буде хороший тренер?... На мою думку, -ні.
Tetiy
кто это? Сколько можно? У кого еще не спросили стоит ли Шеве доверять сборную страны? Можно подумать от их мнения что-то зависит? Пусть тогда спросят у всех фанатов сборной, что они думают по этому поводу... Для назначения тренером сборной есть ответственное лицо - президент ФФУ, и только он отвечает за принятие того или иного решения, так чтотхватит уже писать этой йухни, давайте просто подождем конца недели все узнаем.
vasyan86
Роман Толочко воз профешнал футбол плейер, нау хи из коуч энд ху ар ю?
Krot_Matroskin
Ху из Роман Толочко?
andriyk2
все правильно сказал
romario9090
ЕКСПЕРТ БЛ... !!! ЗГАДАЙ КРАЩЕ ЯК З ТЕБЕ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ СМІЯЛИСЬ ПОКИ ТИ НЕ ЗАГРАВ І ПЕРЕЙШОВ В КАРПАТИ !!!)))
Venigret
Нашли у кого спросить)) Давайте спрашивать вообще тогда у всех кто хоть когда то в футбол играл)
Обычный посредственный полузащитник, который ничего не выиграл и большую часть карьеры проиграл в 1 лиге)
tzuyrak
Роман ТОЛОЧКО: «Шевченко рано доверять руководить сборной»
хтоб пиздів???? Страшний експерт.............
Ольга Сліпак
Хто би це говорив ,та не він.Футболіст і тренер сильний.