Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
5676
31

СЕЛЮК: «Подозреваю, что Суркис просто забыл про Игнатьева»

Экс-тренер «Динамо» готов судиться с киевским клубом

Юрій Сьомін «контрактну війну» в «Динамо» виграв, передавши естафету своєму помічникові

Здавалося, що після фінансового порозуміння Києва з Юрієм Сьоміним (кажуть, виплатили колишньому тренеру два мільйони доларів), його справа буде остаточно закрита. Але тільки-но отримав свої законні мільйони ЮрПалич, як на авансцену вийшов його незмінний асистент Борис Ігнатьєв. А що? Бориса Петровича зрозуміти можна: хтозна коли його керівник влаштується на роботу, а жити на щось треба. Тим паче, немає приводів не скористатися недосконалою роботою юридичної служби «Динамо» — це я про пункт, на який посилався Ігор Суркіс, мовляв, російський тандем був звільнений через «незадовільні спортивні результати» (поняття «незадовільні» неймовірно неконкретне, як для такої юридичної площини), а тому ніякої компенсації вони не отримають. Зрештою, Сьомін, з допомогою Дмитра Селюка, зумів врятуватися від грошових злиднів, а ось у Бориса Петровича знаного агента під рукою нема, та вихід все одно є — суд. Саме так заявив Ігнатьєв у своєму коментарі тижневої давнини російським ЗМІ:

«Із Сьоміним поки не розплатилися, тільки пообіцяли це зробити. Хоча всі суми відступних були прописані в контракті. А я, можливо, подаватиму на «Динамо» до суду. Президент на прощання нічого навіть не сказав. У мене ж було трохи інше уявлення, як повинні розлучатися з тренерами взагалі, із закордонними фахівцями зокрема».

За своєрідною консультацією ми звернулися до пана Селюка, який підтвердив, що цей російський фахівець його клієнтом не є, та все ж прокоментував ситуацію, так би мовити, зі свого погляду: «Одверто кажучи, дещо здивований тим, що взагалі це питання виникло. Сам побачив коментар Бориса Петровича про можливість подання до суду й був дещо спантеличений, адже, за моєю інформацією, Суркіс погодився виплатити Ігнатьєву компенсацію. Зрештою, не думаю, що ця ситуація набуде якогось резонансного продовження. Тим паче, що її суть аналогічна до справи Сьоміна, хіба що фінансова сторона інша — Борис Петрович отримає не дуже значну суму. Підозрюю, що Суркіс просто забув, упустив цей момент, а тому найближчим часом конфлікт буде вирішено».

Зрештою, дотелефонувалися й до Ігоря Михайловича, але очільник «Динамо» на цю тему спілкуватися не забажав, спочатку сказавши, що даватиме коментарі після вівторкового матчу з «Порту», але й у наступні дні пан Суркіс на зв’язок не виходив.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

СРНА: В россии есть нормальные люди. Если что-то скажут... Тут у них тяжело
Футбол | 26 апреля 2024, 22:38 44
СРНА: В россии есть нормальные люди. Если что-то скажут... Тут у них тяжело

Директор «Шахтера» по футболу рассказал об отношении к сербам и россиянам

Новый шанс сборной Украины. Анонс чемпионата мира по хоккею
Хоккей | 26 апреля 2024, 12:51 5
Новый шанс сборной Украины. Анонс чемпионата мира по хоккею

Команда Дмитрия Христича попробует выйти в Дивизион 1A

Комментарии 31
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
UASportiv
"закордонний фахівець" Б. Ігнатьєв почекає - не злидарь. Розвалювати ДК у нього був час - тепер нехай почекає стільки же часу, скільки вболівальники чекали результатів від нього. Грамотно Суркіси динамять цього "закордонного фахівця" - так тримати!
il_cetriolo
Гришка брату для выплат бабла подкинет.. на Евро-2012 подрубил бабосиков. ничего страшного.. не обеднеет
Гоцман68
Фахивцы эбанные...
sanitarium
Вот же ж... Сидит эта замечательная гнида в прекрасном городе Барселоне и колобродит оттуда всю футбольную Украину. То тявкает по скайпу на "Великом футболе" (по моему, даже такому каналу как "Украина" постыдится бы показывать у себя такую мразь), то выбивает бабло из украинского клуба двум великорусским алкоголикам (которые не должны быть унижены). Мне вот интересно: этого пожилого клоуна Семина после всех его похождений какой-то нормальный клуб захочет видеть у себя тренером? Или может Селюк в денщики возьмет на пару с игнашей?
pyrgen4
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
xapyga
Вот кто такой игнатев-
А. Заварова: «Сегодня в „Динамо“ помощником Семина работает Борис Игнатьев. Вспоминаю, в 1977-м он пригласил меня в молодежную сборную. А потом, составляя для каждого клуба резюме на их футболистов, Борис Петрович написал обо мне приблизительно следующее: „Профнепригоден. В футбол на высоком уровне играть не сможет“.» (vmarch)
black_touch
игнатьев это кто . чем знаменит ?чего добился . талон на еду ему на неделю . и хватит с него .
Donetsk81
В данный момент его функции выполняет *стадо* непонятных тренеров. Я вообще не вижу смысла в таком большом колхозе. Зачем там сидят все эти бездари? Почему во всех нормальных клубах есть главный тренер и парочка помощников, а в динамо целая лавка хранителей конспектов сопли жует.
Hawkins
Да тут не только Суркис, походу все забыли про Игнатьева, потому что никто никогда не мог понять чем он вообще занимается в клубе.
vadya-metal (Greece)
=====================
mazzzai
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
afpa
Ты хотишь чтобы Селюк и ДК трансферы перекрыл, как Таврии?
fandinamofan
Селюк: Подозреваю, что Суркис просто забил на Игнатьева.
Поручик Ржевский
Суркис выдаст Игнатьеву пополнение счёта на 100 грн. - и дело закрыто.
afpa
Та то пока ГМС могут перебрасывать бабки с ФФУ на ДК, могли и кормить. А сейчас г.Конькоффу мало даже собственные представительские
Lion
Он его и брал в нагрузку...
Lion
Киев город большой вот и структура большая, всех кормить нужно...
уух (праскурафф)
afpa — 09.11.2012 22:56
============================
во-во, и них, в динамо, директоров всяких - штук 10 или 15 ...хотя, имхо, достаточно 3х...
Lion
Так про Игнатева Суркис сразу сказал, что на работу он его не брал, он его взял по совету Семина. Пускай Семин и плотит Игнатьеву от своих отступных...
Рыба гниёт с головы, а чистят её с хвоста...