Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 06 ноября 2012, 14:16
40588
356

ЯРОСЛАВСКИЙ: «Вывезем игроков на окружную и оденем в юбки»

Президент «Металлиста» остался недоволен матчем в Днепропетровске

| Обновлено 06 ноября 2012, 14:16
40588
356
ЯРОСЛАВСКИЙ: «Вывезем игроков на окружную и оденем в юбки»

— Олександре Владленовичу, що, на вашу думку, поєднує ці дати 2012 року: середина червня, кінець серпня, початок вересня, 30 жовтня, 9 листопада, 14 грудня…
— У кожному з перелічених вами випадків ідеться про «попередні числа», на які планувалося оголошення вироку Лозаннського суду у справі, нібито договірного, матчу між «Металістом» і «Карпатами» чотирирічної давнини.

— Правильно. Остання з перерахованих мною дат — найсвіжіша, хоча днями Інтернет розповсюдив відомості, що все мало вирішитися цього місяця.
— Якщо хочете отримати коментар із цього приводу, зверніться до ФК «Карпати» (Львів) — вони обожнюють балакати про це. Я ж нічого не коментуватиму.
 
— А вас це не дістало — маю на увазі ті постійні переноси?
— Мене — ні! Маю чудове життя, отримую насолоду від усього, що зі мною коїться, тож дістати мене не може ніхто й ніщо. Ось сьогодні прокинувся, побачив сонечко, вийшов на балкон — і все чудово! Ось ви подзвонили — радий, а якби не зателефонували — також не засмутився би…
 
— …То мені нагадує вірш одного середньовічного поета з Османської імперії: «Чекаю на кохану. Прийде — добре. Не прийде — теж непогано…». Кращої любовної поезії ніколи не читав!
— Мені сподобалося, бо відбиває моєму розумінню світу!
 
— Олександре Владленовичу, повернімося до серйозного: на ваш погляд, кому вигідно, по-перше, затягувати цю справу, по-друге, постійно «зливати» в Інтернет плітки про буцімто її скоре вирішення?
— Ото, нічим мені зайнятися, як лише гадати над тим, кому все це вигідно? Днями й ночами думку гадаю! Та мені без різниці! Давно для себе вирішив, що не варто забивати голову розмірковуванням над речами, що їх не можу змінити, — оце й усе. Звісно, розумію: якщо подібне відбувається, то, цілком можливо, хтось за цим стоїть, — ну й нехай стоїть собі!
 
— Зрозумів… Із вашого дозволу пропоную змінити вектор розмови: субота, Дніпропетровськ, програш вашої команди… Можемо поспілкуватися з цього приводу?
— Можемо — не розмовляю напередодні матчів, а після — завжди, будь ласка. Якщо стисло окреслити враження, то вони такі: «Дніпро» цього разу був сильнішим, ми — слабкіші, відтак поступилися. На превеликий жаль, моя команда діяла недопустимо академічно: харків’яни, мабуть, вирішили, що можуть будь-кого обіграти однією ногою, що можна забирати ноги, уникати силової боротьби, не бігати, не старатися, не викладатися, не відпрацьовувати, не слухати тренера, ігнорувати партнерів і вимоги колективної гри… Незабаром у мене з футболістами відбудеться зустріч, де їм повідомлю: якщо вони не прокинуться, не повернуться до праці, до самокритичного сприйняття себе — нічого хорошого не буде. Зробив для них усе, що міг, клуб має одну з найкращих в Європі інфраструктур, а чому вони не грають — не моє недопрацювання. Їм, окрім усього іншого, треба десь віднайти, відкопати совість, бо її брак надто помітний для мене.
 
— Знаєте, в мене склалося враження, що тут, певної мірою, треба спитати й у вашого наставника: Мирон Богданович, здається, вирішив піти шляхом найпростішим, зігравши з «Дніпром» так, як перед тим на виїзді з «Динамо», — на контратаках і «другим номером». Не вийшло…
— А мене всякі тактичні нюанси не цікавлять, адже вони ніяк не впливають на турнірну таблицю й місце там мого клубу. Мене результат цікавить, а його немає. Точніше, він є, проте — негативний: уже на четверо очок поступаємося динамівцям і на шість — дніпрянам (про донеччан взагалі не згадую), а це — абсолютно неприйнятно… Повторюю: якщо мої гравці не отямляться, доведеться вдатися до радикальних дій. Наприклад, вивести їх на Окружну: хай стоять там, одягнувши спідниці, навівши необхідний макіяж, а то нині в мене складається враження, що футбол виконавцям, які грають у «Металісті», протипоказаний! Футбол, як відомо, спорт для справжніх чоловіків, тому прихильникам балету не місце в Харкові!
 
— Здається, ваші «діти» в суботу підвели вас подвійно: ФК «Дніпро» вже розповсюдив заяву (доповнену відповідними фотографіями та відео), з якої випливає, що харків’яни наробили біди в підтрибунних приміщеннях дніпропетровського стадіону: пошкодили стіни, побили-поламали двері…
— Чесно скажу, що таке вперше від вас чую (розмова відбулася у неділю вранці. — В. Б.)! Офіційно до нас іще не зверталися, а в Інтернет намагаюся заглядати не надто часто… Ну, доведеться їм за це відповідати! Саме так: не клубу, а гравцям! Упевнений, що дніпряни мають необхідні докази дебошу футболістів «Металіста», зокрема, відеозапис, тому нам це нічим крити. Й, повірте, вони відповідатимуть за скоєне! Така поведінка неприйнятна й недопустима, вона ганьбить і наш клуб, і наше місто, й нашу країну… Так, трохи мене засмутили, проте інколи подібні «землетруси» необхідні — для когось, хто уявив себе генієм і божеством!..
 
Володимир БАНЯС, «Український футбол»
 
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 354
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Habarovskiy
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Edelweiss DD
а вообще ты Хабаровский местами молодец , что задумался и к людям прислушиваешься . если так дальше пойдет , все у тебя будет ок , ну и рейтинг конечно поменяется
Edelweiss DD
верно ты заметил - но то же обзор , там можно , а тут разговор , к чему говно возить по столу ? в разговоре стандарт 2-3 строки , старайся уложиться в эти размеры своей мыслью по древу ))
van_van_van
Здається Ярославський перегнув палицю - я звичайно не досяг чого досяг він, але своїх підопічних так попускати не можна...
Habarovskiy
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Edelweiss DD
если ты хлопец болела МХ , то зачет за пост
Edelweiss DD
краткость , Хабаровский , это сестра таланта , так что тренируйся выражать мысли в короткой форме ))
solova
@Aik21, ты что совсем шуток не понимаешь?
Edelweiss DD
уже немного лучше )) , этот твой пост был совсем идеален , если бы ты оставил только :
"Понятно,попробую учесть пожелания"
Aik21
Судя по ответам Ярославского, проблема не в футболистах, а в его собственной голове и в голове его слабого тренера Маркевича.
А слова об окружной дороге и юбках доказывают не только то, что он дурак, но и то, что он примитивное провинциальное хамло…
Habarovskiy
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
thirty
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Habarovskiy
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Habarovskiy
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
thirty
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Habarovskiy
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
thirty
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
afpa
Идею донести можно, даже нужно, а обивать пороги, не верю что вообще дойдём, так что пошли больше шутка чем на призыв... А идею и через инет можно донести[/quote]
Та я понял что шутка )
Товарищ еще в прошлом году примерно по аналогичному поводу общался с ними, благо что лично знает всех, включая МБМ. Предлагал в Голландии сделать филиал нашей академии и отправлять наших пацанов командой на футбольную и школьную учебы. Причем это было более чем реально, т.к. товарищ с детской академией Аякса в очень хороших отношениях и те дали добро посодействовать во всем. В ответ услышал - интересно, подумаем и всё... Несколько раз переспрашивал, но ответ был тот же самый.
il_cetriolo
труп Мазурка уже нашли, а вы все срет..сь
Habarovskiy
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил