Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 02 ноября 2012, 10:38
1816
3

Баскетбольная Суперлига вернется в прямой эфир

Каналы «Спорт-1» и «Спорт-2» будут транслировать матчи не только в записи

| Обновлено 02 ноября 2012, 10:38
1816
3
Баскетбольная Суперлига вернется в прямой эфир

Нещодавно успішно стартував спільний проект АБКУ «Суперліга» й групи компаній «Поверхность» з розміщення найкращих баскетбольних інтернет-трансляцій в ефірі нішевих спортивних телеканалів «Спорт-1» i «Спорт-2».

Телеглядачі вже мали змогу побачити матчі з Черкас, Дніпропетровська, Донецька, Києва, Южного й Івано-Франківська. Безперечною перевагою цих трансляцій стала телевізійна якість картинки та нова аудиторія, яку складають любителі баскетболу з майже всіх країн СНД.
 
На першому етапі проекту «Спорт-1» i «Спорт-2» розміщують трансляції матчів Суперліги в записі. Але незабаром планується черговий крок уперед – проведення прямих трансляцій. Технологія, яка дозволить телеглядачам спостерігати за подіями на баскетбольних майданчиках України в режимі он-лайн, буде впроваджена в рамках цього проекту вже найближчим часом.
 
Олег Бичков, в.о. Генерального директора АБКУ «Суперліга»:
 
«Суперліга задоволена тим, що тепер баскетбол у великому обсязі можна дивитися по телебаченню. Ми дуже розраховуємо на те, що телевізійна аудиторія завдяки нашому спільному зі «Спорт-1» проекту значно збільшиться. Особливо посприяти цьому має й впровадження прямих трансляцій, на яке ми з нетерпінням чекаємо. Потрапляння Суперліги на телебачення – це пріоритетний проект у рамках розвитку українського баскетбольного чемпіонату. І крок за кроком ми його планомірно втілюємо в життя».
 
Віктор Самойленко, президент групи компаній «Поверхность»:
 
«Ми раді першим крокам у співпраці між телеканалами «Спорт-1», «Спорт-2» та Суперлігою. Наші спортивні канали з перших днів свого існування намагалися бути в центрі головних спортивних подій і привертати увагу глядацької аудиторії. Зважаючи на вище вказане, наступним кроком співпраці між телеканалами «Спорт-1», «Спорт-2» та Cуперлігою мають стати прямі трансляції головних поєдинків найкращих українських клубів. Сподіваємося, це приверне увагу більшої глядацької аудиторії і, як результат, сприятиме популяризації й розвитку баскетболу в Україні».

Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Timur27
Так может Лига чемпионов и все остальные матчи тоже в зписи??? А потом дойдёт прогресс на прямую трасляцию как это введёт скоро "СпортЫ".
Lemieux
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
petja.88
Надіюсь уже найближчим часом побачити прямі трансляції!!!