Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
|
2563
1

Швейцария обыгрывает Украину

Юношеская сборная Украины провела очередной товарищеский спарринг

У четвер, 1-го листопада, юнацька збірна України U16 провела другий товариський матч проти команди зі Швейцарії. На відміну від першої гри, перевага суперників українців була більш відчутною − 1:3.

Перший тайм розпочався з атак швейцарців. Особливою активністю відзначалися Нефталі Манзамбі та Бріл Емболо. Саме останній і забив перший гол у ворота «синьо-жовтих». Українці, як і в попередньому матчі, відповідали лише контратаками. А на 31-й хвилині гості знову змусили хвилюватися українську команду та вболівальників, що зібралися на трибунах стадіону НТК ім. Баннікова. Швейцарці нанесли 3 удари в рамку воріт за одну атаку, але голкіпер українців Ілля Теленков цього разу виявився непробивним. Цей момент змусив тренерський штаб нашої збірної зробити відповідні висновки і вже за декілька хвилин випустити на поле нових гравців. Наші футболісти дещо вирівняли гру, але забити гол їм так і не вдалося. Перший тайм закінчився з мінімальною перевагою швейцарської збірної − 0:1.

На початку другої половини картина не змінилася − численні атаки гостей знову призвели до голу. Жеремі Жак’є пробив по воротам, Ілля Теленков невдало відбив м’яч і Філіпе Перрейрі залишалося лише влучити в порожні ворота − 0:2.

Швейцарці впевнено контролювали хід матчу і раз по раз турбували оборону нашої збірної. А на 70-й хвилині прізвище Філіпе Перрейри вдруге засвітилося на табло, вдало завершивши чергову атаку гостей − 0:3.

І тільки після третього пропущеного голу українців наче підмінили. Наші хлопці почали контролювати м’яч, що відразу вилилося у забитий гол. Це півзахисник Володимир Грачов влучно поцілив у ворота швейцарців зі  штрафного майданчика. До кінця матчу підопічні Олега Кузнєцова мали ще 3-4 можливості для взяття воріт, але гостей рятував воротар та стійка воріт.

Фінальний свисток арбітра Олександра Сахна зафіксував впевнену перемогу футболістів з країни «банків, сиру та шоколаду» з рахунком 3:1.


Україна U16 − Швейцарія U16  1:3
Україна
: Теленков (в), Киричук (Кравець, 29), Лебідь, Скоторенко (Шевченко, 50), Масалов (Шепелєв, 41), Заїкін (Гладченко, 50), Авагімян, Чернишов (Грачов, 32), Чоботенко (к), Гуцуляк (Піхальонок, 29), Міхайличенко.
Швейцарія: Жу (в), Аджєті (к), Арнолд (Ефендич, 41), Емболо, Манзамбі (Гіоргієв, 41), Фрехнер, Мар’янович, Пуглієз, Жак’є (Кані, 67), Алвес (Счьоттін, 74), Перрейра.
Голи: Грачов (73) − Емболо (5), Перрейра (49, 70).

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
jetcrow
светлое будущее