Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2106
2

Ураган сильніший за Львівхолод, Ураган-2 – за аматорів

Обидві «ураганівські» команди перемогли у своїх спарингах

Ураган сильніший за Львівхолод, Ураган-2 – за аматорів

У суботу, 27 жовтня, відбулися одразу два товариські матчі за участю команд «Ураган» та «Ураган-2». В обох поєдинках мінімальні перемоги відсвяткували івано-франківці. У підсумку «основа» була сильнішою за першоліговий «Львівхолод» (2:1), а дублери переграли новачка обласної вищої ліги «Візу Вторму» з рахунком 6:5.

Гра за участі команди Екстра-ліги пройшла доволі рівно та спокійно. Здавалося, що до перерви так ніхто із суперників і не відкриє рахунок, проте під кінець тайму «Львівхолод» це вдалося зробити гостям. За випадковим збігом обставин Володимир Лаба пробивав зі своєї половини поля і поцілив у ворота «Урагану». До кінця тайму відігратися «ураганівцям» так і не вдалося – 1:0 на користь гостей.

Після перерви гравці трохи активізувались, і вже на 25-ій Сергій Крикун зрівняв рахунок, пробивши по діагоналі в дальній кут воріт. А всього за лічені хвилини Тарас Королишин вивів свою команду вперед - 2:1.

До кінця матчу львів'яни декілька разів були близькі до того, щоб зрівняти рахунок, однак пробити Романа Колтка їм не вдалося. За 3 хвилини до завершення зустрічі гості спробували врятуватись з п'ятим польовим гравцем, але навіть при грі в більшості забити бодай один м'яч їм не вдалося.

Наставник «Урагану» Юрій Костишин, зазначив, що грою своїх підопічних він задоволений. «Ставку в цьому матчі ми робили на тих гравців, які рідко виходять на майданчик. Тому такі поєдинки повинні дають можливість хлопцям показувати себе й пробиватися до основного складу «Урагану».

Ураган – Львівхолод – 2:1 (0:1)
Голи
: Крикун (25), Королишин (29) – Лаба (16).

Гра за участю другої команди «Урагану» видалась надзвичайно драматичною та цікавою. З перших хвилин матчу обидва суперники прийнялися доводити один одному свою міць, по черзі переймаючи лідерство у грі, й зупинились лише після фінального свистка. Як то кажуть, нудьгувати не довелося.

Підсумком цього видовищного матчу стало два дабл-пенальті у ворота франківських «драконів», велика кількість фолів, вилучення голкіпера «Візи Вторми» Євгена Борсука та «ураганівця» Тараса Рудавця. Варто відзначити, що вирвати мінімальну перемогу 6:5 господарям вдалося завдяки хет-трику спортивного директора 32-річного Романа Ярого, який продемонстрував хороший приклад молодим футзалістам.

Головний тренер «Урагану-2» Іван Скіцко грою своїх підопічних залишився незадоволений. «Деякі хлопці взагалі не готові боротися за кольори клубу, тому цей матч був певною перевіркою, в ході якої декільком гравцям доведеться покинути ряди нашої команди», - зазначив Іван Васильович.

Цим спарингом «Ураган-2» завершив серію товариських матчів, і наступні ігри для івано-франківської команди будуть офіційними - у рамках Першої ліги, яка стартує вже за тиждень, 3-4 листопада.

Ураган-2 – Віза Вторма – 6:5 (2:2)
Голи
: Горбатий (8), Ярий (19, 25, 36), Боргун (24), Скоров (39) – Шпільчак (12, 29), Перепічка (14), Музика (32), Качан (39).

Дарина ТИЖБІРЯК, прес-служба НФК «Ураган»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
fiorentina10
Підскажіть, хто знає, що там з першою лігою, коли починається і які команди.
futsaltyrist
3 числа...ураган 2 - одесса-2 числа...календаря ще немає.