Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 26 октября 2012, 14:13
13085
22

Мирон МАРКЕВИЧ: «Хуанде Рамос ни в чем не виноват»

Главный тренер «Металлиста» поддерживает испанского специалиста

| Обновлено 26 октября 2012, 14:13
13085
22
Мирон МАРКЕВИЧ: «Хуанде Рамос ни в чем не виноват»

— Мироне Богдановичу, за підсумком надуспішної гри ваших підопічних у суботу головне нині запитання до вас виглядає так: чому ви не зіграли аналогічним чином із «Шахтарем» у попередньому турі?
— Не зіграли як? Конкретизуйте, будь ласка, свою думку.

— Маю на увазі модель гри: з донеччанами ви діяли, як то кажуть, «першим номером», із киянами — на контратаках. У першому випадку — результат негативний, а в другому…
— Зрозуміло. Розкладу свою відповідь на кілька частин… По-перше, вдома ми практично завж¬ди ігноруємо практику контратак — ну, такий у нас принцип. По-друге, донеччани на сьогодні — на голову сильніші за киян, тому зіставляти відповідні поєдинки… дивно, одним словом (якщо вони «Ювентус» через центр поля не пускали, то як їм можна протистояти?). По-третє, то не «Шахтар» нас переграв, а ми самі собі привезли два голи — на старті зустрічі, а загалом вона була цілком рівна. По-четверте, після гри з «гірниками» в нас у команді була серйозна розмова, окремі хлопці подумали про себе і своє місце у футболі, тож ми очевидно додали в обороні.
 
— Десь після того, як рахунок у Києві став 2:0, ваша команда ніби зупинилася, стала діяти обережніше, не так «нахабно» йти уперед. То була ваша настанова чи «ініціатива» гравців?
— А хіба я міг дати таку вказівку? Де я сидів на стадіоні?
 
— Ой… Даруйте, пригадав вашу «дислокацію» у ВІП-ложі…
— Так, футболісти самі інтуїтивно вирішили зіграти «на утримання». Хоча, знаєте, я взагалі не сумнівався, що виграємо — якраз тоді, коли на табло горів результат — 2:0: ми настільки добре діяли в обороні, настільки злагоджено й чітко, що в мене на душі було спокійно. Ось результат вищезгаданої «виховної бесіди» з підопічними за підсумком зустрічі з донеччанами.
 
— У цей же проміжок часу у вашої команди на поле вийшов В’ячеслав Шарпар, про якого ви нещодавно відгукнулися, скажімо так, не надто тепло… Оцініть його дії.
— Ну, добре відіграв, старався. Після його виходу й заміни нашого ювіляра Олега Шелаєва конфігурація дій моєї команди не змінилася — це свідчить про те, що футболіст добре увійшов у гру.
 
— На завершення — про конфуз у Луганську: «Металіст» має ще більше проблем із наявністю українців, аніж «Дніпро». Не боїтеся повторити долю Хуанде Рамоса?
— Я б одразу хотів наголосити на тому, що іспанець ні в чому не винен: у мене самого кілька разів виникала така ситуація, коли я хотів посилити гру, проте мої помічники вчасно зупиняли мене, нагадуючи, що, зробивши таку-то заміну, матимемо клопоти. Веду до того, що коли тренер — увесь у грі (а ще й тоді, коли «світить» поразка…), він не може вслідкувати за всім. Тут, радше, треба спитати в його помічників: у нього їх, здається, п’ятеро, чому вони не підказали? Куди вони дивилися?.. Ситуація, безумовно, неприємна, однак вона може стати доброю наукою для нас усіх.
 
Володимир Баняс, газета Український футбол
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 22
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
vitvitaliy01
------------------------------------
Логика абсолютно отсутствует, сплошной словесный понос.[/quote]
я б сказав, що в тебе вийшов більший "словесный понос" як в нього!!!
pyrgen3
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
v.pirogov75
не гони
v.pirogov75
не гони
makas11
иностранный тренер действительно невиновен в том что хочет видеть в команде сильнейших.и неего вина что сильнейшие только вернулись из 6ти!!!!!!сборных и невсе могут играть.просто повезло заре неповезло днепру.
Dmitry_Kogan
А что теперь? )) "Теперь" будет хотя бы в межсезонье. Говорить "теперь" в октябре.. как-то глупо.
alessandro13
________________________________________________________
ТОбi не все одно, хто винен, злюка?!
alessandro13
__________________________________________________________
Надеюсь, теперь не жалеешь?!
kristvit
по поводу руля не скажу ,а про футбол респект))
kent1991
так это интревью уже было
lasua
Есть две вещи, куда женщине не стоит совать нос- за руль и футбол.
NVPG
тыж баран слепой. Эдик уже украинец.
IO73Newser
Горяінов, Березовчук, Едмар, Шелаєв (Шарпар).
Едмар, натуралізований бразилець, нині має український паспорт, всі решта - уродженці України
serghinho
Ну і що тобі тут не подобається??? Може ти не враховуєш, що Едмар вже натуралізований українець? Тепер все получається!
elenklugman
«Металлист»: 29.Горяинов, 3.Вильягра, 4.Березовчук, 30.Папа Гуйе, 15.Фининьо, 8.Эдмар(К), 5.Шелаев (13.Шарпар, 62), 25.Марлос (21.Кристальдо, 73), 86.Виллиан (19.Торрес, 82), 7.Тайсон, 10.Хавьер.
Запасные: 81.Дишленкович, 6.Торсильери, 22.Обрадович, 82.Ребенок. А теперь анализируйте этот состав, в игре с Динамо и сколько в нём легионеров. Так как это называется? Где справедливость? Из 11 игроков 8 иностранцев.
elenklugman
«Металлист»: 29.Горяинов, 3.Вильягра, 4.Березовчук, 30.Папа Гуйе, 15.Фининьо, 8.Эдмар(К), 5.Шелаев (13.Шарпар, 62), 25.Марлос (21.Кристальдо, 73), 86.Виллиан (19.Торрес, 82), 7.Тайсон, 10.Хавьер.
Запасные: 81.Дишленкович, 6.Торсильери, 22.Обрадович, 82.Ребенок. А теперь анализируйте этот состав, в игрк с Жинамо и сколько в нём легионеров. Так как это называется? Где справедливость? Из 11 игроков 8 иностранцев.
elenklugman
но, если я не ошибаюсь, то в составе Металлиста во время игры с Динамо на поле было 8 легионеров, я несколько раз пересматривала состав. Получается у нас правила распространяются не на все команды.
pravonadumku
Провокация с ШД не прошла. По пунктам разложил их на лопатки.
Молодец, Богданович!!!
VitaliyNik76
Всегда самый большой РЕСПЕКТ Мирону Богдановичу!!! Как же я жалел, что не он тренер Днепра. С ностальгией вспоминаю время, когда он был тренером сборной...
oleksiy-lviv
маркевич молодець, поважаю