Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 25 октября 2012, 18:44
2089
3

Днепр - Карпаты: без Лаштувки и Богатинова

Клубы УПЛ перед очной встречей синхронно потеряли основных вратарей

| Обновлено 25 октября 2012, 18:44
2089
3
Днепр - Карпаты: без Лаштувки и Богатинова
Ян Лаштувка

Основний воротар «Дніпра» Ян Лаштувка не зможе зіграти проти «Карпат» в матчі 13-го туру Прем’єр-ліги. У поєдинку проти «Зорі» чеський кіпер отримав четверту в сезоні жовту картку.

Очевидно, Лаштувку підмінить його дублер Денис Шеліхов, який у цьому чемпіонаті провів за «Дніпро» один матч в чемпіонаті і один в Кубку. Взагалі, 23-річний воротар наразі не може похвалитися великою кількістю матчів, проведених на найвищому рівні. У минулому чемпіонаті він захищав ворота «Волині», за яку провів 8 ігор у Прем’єр-лізі. В одній з них, у Львові, Денис пропустив гол від Олександра Гладкого, який приніс тоді «Карпатам» перемогу.

Схожа ситуація і в «Карпатах». Мартін Богатінов відбуває двоматчеву дискваліфікацію за вилучення у матчі проти «Зорі». Швидше за все, карпатівські ворота в Дніпропетровську знову захищатиме Роман Мисак, який непогано себе проявив у попередньому турі у матчі проти «Говерли». Не допоможе своїм партнерам і Муртаз Даушвілі – у нього також перебіг карток.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
cdboss1
карпатам без шансів
Nord-West
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
kmdiller
Для Шелихова шанс. А вообще Лаштувка слабый вратарь, особенно это было видно в выходе на угловом с Зорей. Вратарь должен выбегать пыграть с коленом вперед на нападающего, а не как девочка пытаться снять мяч с головы.