Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 20 октября 2012, 09:43
1964
2

Украина - Исландия. Решающий бой

Наставники женских сборных пообщались с прессой накануне поединка

| Обновлено 20 октября 2012, 09:43
1964
2

В п’ятницю, 19 жовтня, в Севастополі, де завтра відбудеться перший матч плей-офф до ЧЄ-2013 року серед жінок між збірними України та Ісландії, відбулись відкриті тренування команд та прес-конференції головних тренерів.

Головне − не пропустити

Саме таке завдання перед своєю командою поставив наставник українок Анатолій Куцев, про що і повідомив журналістам на традиційній прес-конференції напередодні матчу. Команда Ісландії грає в силовий футбол, а в нас, за словами тренера, вдалий досвід гри з такими команда вже є − в останньому турі групового раунду відбору українки на виїзді переграли збірну Фінляндії, яка подібна за стилем гри до ісландок. Також Анатолій Куцев сказав, що його дівчата знають як грати зі збірною Ісландії та будуть боротися за перемогу не тільки в завтрашньому матчі, а і загалом в двобої.

Без двох гравців основи

До вирішальних матчів Україна підійшла не без кадрових втрат − Ія Андрущак та Марина Масальська прооперовані, проте їм знайшли гідну заміну, тож загальна підготовка та підбір гравців тренера повністю влаштовує.

Матч рівних за класом команд

Обидва тренери − і Анатолій Куцев, і Сігурдур Ейолфссон відзначили, що команди України та Ісландії є приблизно рівними за класом, тож відвертого фаворита в їхньому протистоянні немає і все буде вирішуватися у двох очних зустрічах. Також тренер збірної Ісландії зазначив, що йому приємно грати в Україні, їхню делегацію гарно зустріли, а особливо тренеру сподобався стан поля, на якому завтра гратимуть команди.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Минин Максим
Нет, но в Интернете будет текстовая трансляция. Сайт уефа или у нас.
shefsuhiv76
а по тв показують ?