Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Международные турниры
|
3035
15

ЛИСЕНЧУК:«Збірна показує результати набагато кращі за клуби»

Президент АМФУ Геннадій ЛИСЕНЧУК про виступ львівської «Енергії» в Кубку УЄФА

ЛИСЕНЧУК:«Збірна показує результати набагато кращі за клуби»

Чемпіон України з футзалу припинив участь у розіграші Кубка УЄФА. Львівська «Енергія» посіла третє місце в групі в рамках елітного раунду, а для виходу у «Фінал чотирьох» потрібно було перемогти у групі.

Уже в першому поєдинку стало зрозуміло, що про «Фінал чотирьох» українцям мріяти зарано. Наша команда з розгромним рахунком 3:8 програла іспанській «Ель Пасо Мурсії». Другий матч також приніс неприємний результат: «Енергія» поступилася московському «Динамо» з рахунком 0:5. До честі українців, вони зуміли наостанок гримнути дверима, здолавши у третій грі латиський клуб «Нікарс» – 3:1. Дублем відзначився Максим Павленко, ще один гол на свій рахунок записав Ільдар Макаєв. Павленко, до слова, не реалізував пенальті.

Переможцем нашої групи стало московське «Динамо». У вирішальному матчі росіяни обіграли «Ель Пасо Мурсію» з рахунком 4:2. Це при тому, що іспанців влаштовувала нічия, а на першій хвилині «Динамо» пропустило гол. Крім москвичів, до «Фіналу чотирьох» потрапили казахський «Кайрат», грузинська «Іберія Стар» та іспанська «Барселона Алуспорт».

– Нині часто можна почути, що результат нашого чемпіона відповідає рівню українського футзалу в Європі. Чи погоджуєтеся? – розпитуємо Геннадія Лисенчука, головного тренера збірної України.
– Ні, так говорити не можна, – категорично відповідає наставник. – Не забуваймо, що наша збірна показує дуже добротні результати, вони набагато кращі за показники клубів. Якщо «Енергія» провалила єврокубки, це не означає, що наш футзал слабо розвинений. Треба займатися командою, а не звалювати все на низький рівень українського футзалу. Чомусь збірна обігрує Іспанію, Португалію, Бразилію. Дай Боже, аби всі види спорту так розвивалися, як футзал.

– Чи не здивував вас той факт, що аж три із чотирьох претендентів на перемогу в Кубку УЕФА представляють країни пострадянського простору?
– Це свідчить про те, що тут футзал дуже добре розвивається. Ось вам і результат. Якби четвертою командою була «Енергія», то кращого вже нічого й не придумати. Шкода, але «енергетики» не виконали поставленого завдання.

– Ви справді вважаєте виступ «Енергії» провальним?
– Ні, провалу не було. Краще пасує слово «невдача». Все-таки чемпіон декларував завдання виходу до «Фіналу чотирьох». Мети не досягнуто, отже, це невдача.

Олег ЗУБАРУК, Галичина Спортивна

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Украинский арбитр назначен на Финал четырех футзальной Лиги чемпионов
Футзал | 26 марта 2024, 14:44 1
Украинский арбитр назначен на Финал четырех футзальной Лиги чемпионов

Денис Куцый станет первым украинцем, который будет работать на таком уровне

СУДАКОВ: Не было б исполнителей, как Мудрик, Цыганков – не отдал бы ассисты
Футбол | 29 марта 2024, 03:49 1
СУДАКОВ: Не было б исполнителей, как Мудрик, Цыганков – не отдал бы ассисты

Георгий прокомментировал победу сборной Украины над Исландией (2:1)

Комментарии 15
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
keegan
конечно, ты если не знаешь, так почитай прежде чем писать
http://futsal.com.ua/index.php?option=com_content&task=view&id=1189&Itemid=50
xbye
ухахаха ето стебное интервю, или что???
"Чомусь збірна обігрує Іспанію, Португалію, Бразилію. Дай Боже, аби всі види спорту так розвивалися, як футзал..."
ГЕНА КОСМОС
nord-ost1976
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
fiorentina10
КАРАУЛ УСТАЛ!!!!!!
cl09
"Дай Боже, аби всі види спорту так розвивалися, як футзал."
Такой бред мог сказать только Лисенчук..... Уважаемый Подвойский, организуйте конференцию с этим ГАДОМ, мы хотим задать ему кучу вопросов (на которые он ТОЧНО не ответит или как всегда соврет) и (после ответов) коллективно попросить что б он ушел в отставку. И тогда развитие точно будет. А сегодня футзал ДЕГРОДИРУЕТ
zaznakom
Не понимаю, как человек занимающий такой пост может так нагло врать. Когда зборная обыгрывала перечисленные им команды? Португалию, да, но очень давно.
tsvyatt
цей клоун забув свіжу збірну Хорватії, коротка память
keegan
та он имел в виду студенческий ЧМ 2012, где чемпионом стала Украина (Локомотив), только каким боком там Лиса примазался?
vadek81
Ни о чем.
alekberov
Наскільки всім відомо,збірна ще ніколи не перемогала Іспанію та Бразилію на світових чи європейських форумах.Ця гидота на всю країну бреше і це йому сходитьз рук.Знайшов момент докорити Гончаренку,який ще літом предрікав такий виступ Енергії.Дуже гарно розвивається футзал в Грузії-Іберія має в складі 10 бразільців,а в чемпіонаті грають всього 5 КОМАНД.А те,що Енергія нині слаба всі розуміють і без нього.Ураган це підтвердив в грі чемпіонату.
vartjo
поганой метлой тебя надо гнать, КЛОУН!!!!!!!!!!!!!!!!!
SERG1kB
лет 10 назад - да, а сейчас - крепкий середняк Европы
alemaradona
"Чомусь збірна обігрує Іспанію,Португалію,Бразилію". Г.А. Ви мабудь мали наувазі хокей???
Vermillion
два раза перечитал заголовок, пока не понял, что речь идет от футзале