Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2787
0

Ураган. Більше ніж гра

В фортечній галереї «Бастіон» відкрито фотовиставку НФК «Ураган»

Ураган. Більше ніж гра

З купи непомітних дрібниць, швидкоплинних моментів та яскравих емоцій складається дивовижна картина життя. Як відомо, за допомогою фотографії можна зупиняти час та переноситись у минуле. От і керівництво НФК «Ураган» у рамках святкування 10-річчя клубу вирішило знову пригадати часи найбільших успіхів франківських «драконів».

Саме тому 16-го жовтня у Фортечній галереї «Бастіон» відкрилась фотовиставка, приурочена до 10-річчя Народного футбольного клубу «Ураган». Цікаво, що дана виставка є унікальною у своєму роді, оскільки футзальних експозицій на теренах Прикарпаття до нині не було. Приємно, що саме «Ураган» і клубний фотограф Олекса Бутчак стали першопрохідцями у такому проекті. З майже 10 тисяч світлин досвідченому майстрові вдалося відібрати 70 найяскравіших кадрів.

«Це дуже кропітка робота, адже потрібно було ретельно переглянути весь архів та знайти саме ті, найщасливіші миті. Приємно, що Олександр Олександрович Бубен ініціював такий захід, адже ювілейна фотовиставка - це хороша можливість підсумувати те, що вже було здобуто і знайти натхнення на майбутні звершення», - доповнює фотомитець.

Отож, на розсуд глядача Олекса Бутчак представив фотовиставку «Ураган. Більше ніж гра». Впродовж двох тижнів, з 16 по 30 жовтня, в фортечній галереї «Бастіон» можна буде переглянути фото, які демонструють великі перемоги, щирі емоції та моменти, які закарбовуються в пам'яті. 23 жовтня о 17-й годин відбудеться урочиста презентація за участю команди, адміністрації та керівництва клубу.









Олена ЯРЕМЧУК, Дарія ТИЖБІРЯК, прес-служба НФК «Ураган»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.