Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 14 октября 2012, 15:50
2783
2

Сергей ГУПАЛЕНКО: «Сьогодні нам трішки більше пощастило»

«Спортлидер+» – «Ураган» – 2:3. Послематчевая пресс-конференция

| Обновлено 14 октября 2012, 15:50
2783
2
Сергей ГУПАЛЕНКО: «Сьогодні нам трішки більше пощастило»

Головний тренер «Спортлідер+» Іван Стасюк:

- Я вже сказав хлопцям після гри, що ми циркачі, і я разом з ними циркач. Граємо добре, а нам очки набирати потрібно. Ми не будемо їх здобувати, поки наші хлопці не перестануть помилятися. Подивіться на другий, третій гол: вся команда лежить, гравець «Урагану» забиває у пусті ворота. Створюємо моменти, але не забиваємо. Хочемо воротаря перекинути в міні-футболі. Чітко було сказано: або вони поміняють відношення, або ж будемо з кимось прощатися. Можливо, зі мною, але так більше не може бути.  «Ураган» – хороша команда, яка чекала на наші помилки, але ми були не зобов’язані їм програвати, ми повинні були їм подарувати жодного очка.

- Зараз у Екстра-лізі наступить пауза. Який розклад підготовки команди до наступних матчів?
- Звичайно, вже все є розписано. Після Кубку «СВОБОДИ» дамо хлопцям трішки відпочити, потім у нас запланований серйозний збір, де ми протестуємо наших гравців, будемо підтягувати фізичну підготовку і будемо змінювати ігровий малюнок. Мене це не влаштовує, адже зіграли 5 ігор, але не набрали жодного очка.

- Чи вся команда буде приймати участь в Кубку «СВОБОДИ»?
- Звичайно, вся, тому що по багатьом людям я сказав, що якщо вони не доведуть свою спроможність, вони спочатку будуть переведені у другу команду клубу, яка буде виступати у Першій лізі, а до певного періоду, тобто до закінчення заявочного вікна, можливо, ще і попрощаємося з кимось, якщо вони не передивляться свій підхід до роботи. Це стосується і мене також.

Головний тренер «Урагану» Сергій Гупаленко:

- Я хочу привітати команду «Спортлідер+» з хорошою грою. Люди зібрались, які грають, я в принципі їх усіх знаю, і сподобались ваші хлопці.  Добре грали, створювали моменти. Покриття на майданчику важке, швидко підсідають ноги. Ще перший тайм був рух, у другій половині було важкувато. Хочу подякувати своїм підопічним за те, що вони не опустили руки, коли пропустили другий гол, а «на жилах» вирвали перемогу. Була рівна гра, просто сьогодні нам трішки більше пощастило.

Віктор ПАЛАМАРЧУК

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
FAN-URAGAN
«Сьогодні нам трішки більше пощастило»
______________________
Сьогодні пощастило, а завтра може не пощастити. Команду треба налаштовувати краще чи працювати над іншими проблемами але так грати не можна!
Не в образу хмельничанам але всі чекали розгрому і легкої перемоги від "Урагану", а що вийшло? - валідольний кінець гри...
alemaradona
Шановний Іван Стасюк,хлопці не циркачі.Уже котру гру(Рівне,Єначка,ЛТК,Ураган),ти не відчув дихання гри.Необхідно було пересмикнути четвірки,в кінцівках таймів зіграти на результат,як що ти розумієш про що йде мова.А то в твоїх коментарях: команда без досвіду,то не так іграють.Як що ти цікавився,більшість футболістів мають досвід виступів ще в Вищій Лізі,Екстра-Лізі ще тоді, коли ти мабуть і не знав,що таке футзал.Почни із себе-це порада...