Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1270
2

Заря дважды обыграла Кривбасс в товарищеском матче

Команды в субботу провели два контрольных поединка

В суботу, 13 жовтня криворізький «Кривбас» провів два контрольних поєдинка проти луганської «Зорі».

Спершу на стадіоні «Спартак» зустрілись умовно «другі» склади команд. Гра пройшла у доволі рівній боротьбі, де обидві команди мали шанси на успіх. Перший тайм завершився нульовою нічиєю. Голи забивались після перерви.

На 55-й хвилині кривбасівці помилились, виконуючи штучний офсайд. Майкон, отримавши передачу від партнера, вийшов сам на сам з воротарем й переграв голкіпера «Кривбасу». Кривбасівці намагались відігратись, але на 70-й хвилині пропустили знову – Любеновіч ударом зі штрафного забив другий м’яч у ворота «Кривбасу».

З рахунком 2:0 на користь «Зорі» й завершився перший поєдинок.

«Кривбас»: Антоненко, Лозвір, Лещенко, Бобух, Баліч, Петриченко (Яколіш, 46), Бабатунде, Матіч, Валєєв (Стретович, 65) Іващенко, Коне (Ольховський, 63).

Через годину на полі стадіону «Металург» зустрілись умовно «перші» склади «Кривбасу» та «Зорі». Й в цьому поєдинку успіх святкували гості.

Перший тайм пройшов за деякої переваги криворізької команди, яка відкрила рахурок на 32-й хвилині.

Після подачі зі штрафного Льопи Козаченко відбив м’яч, але на добиванні першим був Володимир Приймов, який послав м’яч у сітку воріт. З мінімальним рахунком комнади пішли на перерву.

Ледь розпочався другий тайм, як «Зоря» зрівняла рахунок. Після прострілу Сілюка м’яч влучив в руку Лисицькому, за що арбітр матчу призначив пенальті. Максим Білий пробив точно, й хоча Віталій Рева вгадав напрямок удару – відбити м’яч голкіперові не вдалось.

Остаточного рахунку гра набула у своїй кінцівці. Даніло наважився на удар з середньої відстані, м’яч зрикошетив від гравця криворізької команди й влетів у верхній кут воріт.

Сталося це на 85-й хвилині. Більше забитих м’ячів глядачі не побачили - «Кривбас» вдруге поступився «Зорі». На цей раз з рахунком 1:2.

«Кривбас»: Рева, Сердюк, Лисицький, Пашаєв, Єслінек (Яколіш, 81), Петров, Самодін, Льопа, Дедечко, Антонов, Прийомов.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
uniale
Какая хоть квартира?
lennon750
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил