Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат мира
|
4298
2

Сборная Украины провела предматчевую разминку в Кишиневе

Тренировку украинской команды посетил Игорь Добровольский

Сборная Украины провела предматчевую разминку в Кишиневе

Національна команда  України розпочала свій другий день перебування у Кишиневі з передматчевої розминки. На одне із тренувальних полів футбольного клубу «Зімбру», що розташовані поруч з однойменним стадіоном, де власне й відбудеться сьогоднішня гра Молдова-Україна,  «синьо-жовті» виїхали майже одразу після підйому. П’ятниця зустріла футболістів сонячним ранком, що цілком відповідало настрою й духу занять українських збірників. Усі гравці  - у добрих ігрових кондиціях, що дозволяє кожному із них доводити тренерському штабу правомірність претензій на місце в основному складі. Відтак розминку всі проводили сконцентровано і  з особливим бажанням.

Добровольський на тренуванні

Наприкінці заняття на тренерський штаб чекала приємна несподіванка. Привітатися з партнерами по збірній СРСР прийшов без перебільшення найвідоміший футболіст Молдови Ігор Добровольський, котрий нині тренує кишинівський клуб «Дачія».

Колишній гравець московського «Динамо» трохи молодший за екс-одноклубників з Києва - Андрія Баля, Олександра Заварова та Олега Кузнецова. однак,  як один із найталановитіших гравців свого часу, уродженець Одещини застав період «зміни поколінь» у союзній збірній і встиг зіграти зі старшими колегами у міжнародних матчах.

Обмінявшись теплими спогадами і новинами сьогодення, тренери повернулися до своїх команд. У національної команди ігровий день традиційно розписаний чітко. Зараз футболісти відпочивають, а ввечері − «у бій». Після стартових поразок відбірної кампанії збірна Молдови прагнутиме реабілітуватися перед своїми вболівальниками. В свою чергу керманич нашої команди Андрій Баль не приховує, що українці приїхали до Кишинева боротися лише за перемогу. Відтак можна ствердно спрогнозувати непростий і принциповий поєдинок на стадіоні «Зімбру».

ФФУ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
sportkuzya
оптимістично, але не для збірної!
payman
Порвать, ничего другого не жду