Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 11 октября 2012, 17:39
1395
0

СТАРЕНЬКИЙ: «Приятно добыть победу на послендих секундах»

Футболист «Александрии» прокомментировал итоги матча с «Полтавой»

| Обновлено 11 октября 2012, 17:39
1395
0
СТАРЕНЬКИЙ: «Приятно добыть победу на послендих секундах»
Сергей Старенький

В матчі з командою ФК «Полтава» одним з героїв став С.Старенький, який на четвертій доданій арбітром часу забив переможний гол.

- Сергію, які емоції та враження залишила вчорашня гра?
- Звичайно, дуже приємно перемагати на останніх секундах. Тим паче, що майже весь матч ми контролювали хід поєдинку. Забили швидкий гол, але він скоріше став для нас «злим жартом», ніж допомогою тому,що після цього ми відчули впевненість в собі і вважали, що цей матч легко доведемо до логічного завершення. Проте, суперник не був такої думки, намагаючись створювати небезпечні моменти біля воріт Р.Зарубіна. Прикро, що перший небезпечний стандарт у полтавчан завершився взяттям воріт. В цілому, ми результатом задоволені.

- За десять хвилин до кінця зустрічі деякі вболівальники почали вигукувати: «Ганьба!», але після забитого переможного голу вони вже скандували «Молодці!». Як ти вважаєш, в чому причина?
- Вболівальник завжди хоче позитивного результату і коли твоя команда не може вдома виграти при тотальній перевазі - це звичайно викликає обурення, але вони мають зрозуміти, що не завжди буває так, як того хочеться. Іноді не вистачає майстерності, а іноді фортуна відверто відвертається від нас. Думаю, цього вона усміхнулася нам після гри з «Титаном».

- Зараз в ПФК «Олександрія» тяжкий календар і дуже щільний графік. Як це може вплинути на результати?
- В першій лізі немає сильних чи слабких суперників. Кожна команда виходить на поле з повною самовіддачею, тому всі ігри напружені та непередбачувані. Лідери втрачають очки з аутсайдером. Стосовно щільності, то календар для всіх однаковий. Головне, це правильно готуватись та налаштовуватись на суперника.

- Незабаром в Олександрії відбудеться матч-дербі, якого чекають всі вболівальники. Ви будете якось інакше налаштовуватись на цей матч, чи все буде як звичайно?
- Та що тут налаштовуватись? Все і так зрозуміло, що цей поєдинок буде один з найцікавіших та найпринциповіших, тому налаштовуватись на щось інше, ніж на перемогу – ми не маємо права. І запевняю вас, що кожен гравець ПФК «Олександрія» буде боротись до останнього, щоб їхні вболівальники залишали стадіон тільки з позитивними емоціями. І так буде завжди.

ІАЦ ПФК Олександрія

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

6:0, 6:0. Известна следующая соперница Ястремской в Мадриде
Теннис | 25 апреля 2024, 19:15 10
6:0, 6:0. Известна следующая соперница Ястремской в Мадриде

Коко Гофф неожиданно легко уничтожила Аранчу Рус на грунте

Новый шанс сборной Украины. Анонс чемпионата мира по хоккею
Хоккей | 26 апреля 2024, 12:51 5
Новый шанс сборной Украины. Анонс чемпионата мира по хоккею

Команда Дмитрия Христича попробует выйти в Дивизион 1A

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.