Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Борис РЫЖИК: «Впервые в жизни судил команду НБА»

Украинский арбитр - о выставочной встрече «Бостон Селтикс» в Европе

Борис РЫЖИК: «Впервые в жизни судил команду НБА»
Борис Рыжик

Один з матчів NBA Europe Live Tour між командами «Бостон Селтікс» і «Армані Джинс» обслуговував український арбітр Борис Рижик.  
«Я вперше в житті судив команду NBA в найсильнішому складі, оскільки влітку в таборі в Орландо грали не всі основні гравці. Всі гравці «Бостона» справили дуже сильні враження, особливо Рондо, Гарнетт, Пірс. Раніше я бачив їх тільки по телевізору, а тепер випало судити, тож враження найяскравіші», - розповідає Борис Рижик. – «Я судив матч з двома арбітрами з NBA. Правила гри в Європі та в США дещо відрізняються, тому в цих виставкових матчах були, так би мовити,  гібридні правила. Протягом першої чверті мені довелося адаптуватися до деяких дрібних змін у суддівстві, приміром, заміни відбувалися між штрафними кидками, набагато більше було тайм-аутів і т.д. Не хочу хвалитися, але скажу, що європейські арбітри не гірші, ніж судді NBA».

Нагадаємо, раніше Борис Рижик увійшов до числа 30-ти найкращих суддів світу (лише 13 - представники Європи), які обслуговували матчі Олімпіади.

Федерація баскетболу України

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
In_Sheva_we_trust
ну и красавчик. Не то что наши Швецовы и Годуляны. И бойко И ваксы