Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 10 октября 2012, 10:15
4041
4

Сергей КУНИЦЫН: «За подобные намеки Селюка ждет суд»

Генеральный директор «Таврии» отвергает обвинения скандального агента

| Обновлено 10 октября 2012, 10:15
4041
4
Сергей КУНИЦЫН: «За подобные намеки Селюка ждет суд»
Сергей Куницын

Генеральний директор СК «Таврія» відреагував на нову порцію різких слів свого барселонського опонента.

— Сергію Володимировичу, тут про вас Дмитро Дмитрович дещо наговорив (відтак ознайомлюю Куніцина з основними тезами розмови зі Селюком. — В. Б.)… Повірте, не хочу щось розпалювати, просто вважаю за потрібне дати слово й вам також.
— Подумайте самі: який зв’язок може бути між результатами професіональної команди та виборами в парламент? Команди, де половина — легіонери, які, м’яко кажучи, не дуже вникають у те, що коїться в нашому політикумі. При чому тут вибори взагалі? Тим паче, балотуюся в регіоні, який давно віддав голоси за відому партію, а я входжу в список іншої — тобто, який практичний сенс використовувати в цьому плані СК? …А щодо натяків на договірняк із «Кривбасом» — за такі натяки суд чекає.

— А в чому тоді ж ви вбачаєте причини покращення результатів кримчан?
— По-перше, в нас справді — хороший добір виконавців. Зверніть увагу хоча б на те, скільки в нас збірників: Назаренко, Шиндер, Кахріман, Буссаїді… По-друге, в нас, нарешті, стабілізувався склад: пішли семеро гравців, яких привіз Селюк, і котрі бачили в «Таврії» лише місце для заробітку. По-третє, ми вийшли з психологічної ями, куди, зокрема, потрапили через непродуману селекційну політику, що мала місце взимку. По-четверте, влітку до нас прийшов новий тренер, йому потрібен був тут час на освоєння, на те, щоби підопічні звикли до нього, щоби розібрався із завалами, залишеними попереднім наставником і керівником… Чи звернули увагу, що ми вже чотири матчі поспіль не пропускаємо м’ячів, граємо на «нуль»? Хіба це не показник класу команди?

— Мабуть, показник. Однак є ще один сигнал: рівень продемонстрованої гри, а вона в сучасної «Таврії», скажімо так, не для естетів.
— Ну, в нас із вами можуть бути різні уявлення про естетику…

Володимир БАНЯС, Український футбол

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
PALTAVCHANIN
Я думаю куницын теперь плотно возьмется за лоббирование законопроэкта про клевету!)
qclam
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
italias8110
рано или поздно сядет куницын...
geco
Куницын как всегда врет , то что легионеры , которые пришли при Лужном это не уровень игроков высшей лиги. А судить надо Куницына