Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 09 октября 2012, 13:03
991
0

Игроки Карпат отправились в сборные

Пять футболистов львовского клуба будут защищать цвета своих национальных команд

| Обновлено 09 октября 2012, 13:03
991
0
Игроки Карпат отправились в сборные
Мартин Богатинов

Після матчу проти луганської «Зорі», легіонери «Карпат» поїхали до розташування своїх національних збірних. Так, черговий виклик до національної збірної Македонії отримав воротар «Карпат» Мартін Богатінов. Невдовзі на його команду чекає два поєдинки відбору до чемпіонату світу, що відбудеться в Бразилії 2014 року.

12 жовтня Македонія зіграє проти збірної Хорватії, з якою вже зустрічалася у першому турі і поступилася на виїзді 1:0. Цього разу матч відбудеться в Скоп’є. А вже 16 жовтня македонці зійдуться з сербами в іншому балканському дербі. До розташування збірної Богатінов має прибути 8 жовтня. У карпатівського кіпера буде можливість провести за свою команду десятий та одинадцятий поєдинок у сонячній футболці. Після двох зіграних турів македонці перебувають на передостанньому місці в турнірній таблиці. В їхньому активі одне очко.

Головний тренер збірної Грузії Темурі Кецбайя запросив до національної збірної одразу двох гравців «Карпат» – опорного хавбека Муртаза Даушвілі та плеймейкера Левана Кенію. На них чекає два виїзні поєдинки з фінами та білорусами. 12 жовтня «хрестоносці» зіграють у Гельсінкі проти фінів, які наразі в турнірній таблиці не мають жодного очка, але провели лише один матч. Через чотири дні грузини поїдуть до Мінська, де на них чекатимуть білоруси з реваншистськими настроями. Нагадаємо, що у першому турі білоруси були биті в Тбілісі. Муртаз Даушвілі у цьому матчі був визнаний одним з кращих гравців. А от для Левана Кенії запрошення до збірної стало приємною несподіванкою – через серйозну травму він вже давно не отримував викликів до головної команди країни. Після другого туру Грузія розділяє друге та третє місця з іспанцями, у яких, правда, лише один проведений матч.

Головний тренер збірної Словенії Славіша Стояновіч запросив центрального захисника «Карпат» Ґреґора Балажіца на два матчі відбору до чемпіонату світу 2014 року. На словенців чекатимуть домашній матч проти Кіпру (Марібор, 12 жовтня) та виїзний проти Албанії (Тірана, 15 жовтня). Наразі у своїй групі, де окрім словенців та їхніх майбутніх суперників, грають Швейцарія, Ісландія та Норвегія, співвітчизники Балажіца йдуть на останньому місці. У їхньому пасиві дві поразки від швейцарців та норвежців. Нагадаємо також, що Балажіц наразі не провів за головну команду своєї країни жодного матчу, хоча неодноразово викликався на збори та поєдинки.

Головний тренер молодіжної збірної України Павло Яковенко назвав склад гравців, які будуть готуватися до товариських матчів проти данських однолітків (12 жовтня у Києві на стадіоні «Оболонь-Арена»), а також проти Португалії, що пройде 15 жовтня. Є у переліку і представник «Карпат» – Ігор Озарків. До речі, поєдинок проти данців у прямому ефірі покаже телеканал «Футбол».

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.