Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 10 октября 2012, 11:12
1015
0

Сергей ЗЕНЕВ: «Бегать начну через месяц»

Футболист «Карпат» продолжает восстанавливаться после травмы

| Обновлено 10 октября 2012, 11:12
1015
0
Сергей ЗЕНЕВ: «Бегать начну через месяц»
Сергей Зенев

Востаннє Сергій Зеньов виходив на поле у футболці «Карпат» у травні цього року. Здавалося, що важка трама, отримана в матчі проти «Дніпра» ще рік тому, залишилася в минулому. Однак на естонця, який поїхав до збірної, чекало нове розчарування. Зараз Сергій переважно слідкує за діями партнерів зі сторони, коли займається індивідуально. Про це він розповів сайту «ПроФутбол».

«Дуже скучив за футболом. Як дивишся по телевізору чи на стадіоні сидиш, думаєш: «коли вже з’явлюся на полі?». Хочеться вийти, зіграти і допомогти команді. «Карпати» кепсько розпочали чемпіонат. Немає поки тієї гри, що була раніше. Важко зараз все йде. Але є новий тренер. Думаю, має минути час, всі звикнуть один до одного. Треба відчути тренера. Упевнений, що все піде тільки в кращий бік», – каже Зеньов.

«З приходом Костова з’явилося більше тактичних вправ, комбінаційних. Я часто дивлюся тренування і мені дуже подобається. Щодо себе, то через місяць тільки почну бігати, а повноцінно тренуватися з командою зможу вже взимку під час підготовки до наступного кола. Враховуючи той факт, що це друга серйозна травма, відновлення складне. Але потихеньку лікуюся. Все ж у цьому році точно не зіграю».

«В Естонії буваю рідко. Якщо два дні вихідних, то просто фізично не встигну. Виходить, день туди, день назад. Ми з дружиною разом гуляємо у Львові. Можемо з’їздити до Польщі. Намагаємося бодай якось розважатися», – розповідає естонський форвард.

www.profootball.ua

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.